RADI TRI POSLA DA BI PREŽIVEO! Otac Nenada Aleksića Ša živi na ivici bede dok mu sin plaća kazne ljubavnici i bahati se, komšije otkrile sve!
Printscreen

Zoran Aleksić Kiza, otac repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša, živi u iznajmljenoj sobi u strogom centru grada i radi tri posla da bi preživeo.

O njemu komšije imaju samo lepe reči. Kažu da je kulturan, da se uvek i svima ljubazno javi, ali da uglavnom ne voli da priča o učešću njegovog sina u rijalitiju. Još manje voli da se poteže tema Nenadovog razvoda, koja ga jako pogađa.

- Kiza je naš dragi komšija, svaki dan ga viđam. Uvek je pristojan, javi se. Znam koliko je požrtvovan otac i šta sve radi za svoju decu. Isto znam da mu je jako teško palo učešće i ponašanje njegovog sina u "Zadruzi" - rekla je jedna od komšinica, koja nas je zamolila da joj ne spominjemo ime.

- Čovek živi više nego skromno, takoreći na ivici siromaštva - otkriva ona. Na pitanje da li Nenad obilazi svog oca u tom stanu, ostale komšije su rekle da ga do sada nisu viđali.

- Do sada nisam primetio da ga je sin obilazio, ali to ne mora da znači da je tako. Ionako je Ša doskoro bio u "Zadruzi", pa nije imao ni kad - rekao nam je jedan komšija.

Dok je ekipa gorepomenutog lista pričala sa susedima o Kizi, on je naišao. Čim je primetio ekipu, odmah se okrenuo da ne bi bio fotografisan, a u ruci je nosio kesu s namirnicama iz nabavke.

JEZIVA NESREĆA: Tara Simov slupala Aleksićev automobil, od vozila nije ostalo ništa, ovo su detalji udesa!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

06.08.2021 11:19

Sa nije normalan da da kola da vozi devojka koja nema vozacku dozvolu.ona je mogla da usmrti i druge ucesnike u saobracaju tako da krivicnu ogovornost snose i sa i ova tara.zamislite bez dozvole sela za volan pa jos u pripitom stanju.oboje su za psihoterapeuta.

Jadan je

06.08.2021 12:51

Taj covjek, umjesto da mu pomogne on trosi novce n'a psihicko labilnu kurvetinu i drogerasicu🤮😡