PRAVI HAOS NA MORU! Oglasila se Maja Marinković iz Crne Gore i otkrila ko je misteriozni dečko sa skutera, spomenula i Mensura! (FOTO)
Printscreen

Nakon što je Maja Marinković uslikana kako razmenjuje poglede i provodi vreme sa Mensurom, u javnosti je odmah počelo da se spekulise da li su njih dvoje obnovili romansu ili je ovo čista provokacija upućena Janjušu.

Posle Mensura usledio je i snimak sa glisera na kom je Marinkovićeva u društvu nepoznatog muškarca, a rijaliti zvezda je sada odlučila da stavi tačku na brojne spekulacije.

Niti imam dečka, niti sam se poljubila sa nekim, to sve demantujem. Dečko koji je na skuteru radi tamo na iznajmljivanju istih, bukvalno je dete. A što se tiče drugih muškaraca, to su moji prijatelji i to je sve. Ja sam došla na odmor ovde, a ne da tražim dečka. I još jedna stvar, dečko sa snimka koji šeta sa mnom, nema vezte sa dečkom na skuteru. Sledeći put malo bolje pogledajte, jer je razlika očigledna! - napisala je Maja u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KoBra

25.07.2021 12:25

Da. Čuvaš se za Janjuša i zadrugu 5 kako bi opet naskakala noć i dan. Sada odmaraj i leči živce jer ti je dečko uvek govorio da moraš da se lečiš