BESAN SPUSTIO SLUŠALICU! Taki više ne može da kontroliše Maju, počeo žestoko da viče zbog njenih postupaka i viđanja sa Mensurom u Crnoj Gori!
Foto: Alo.rs

Maja Marinković otišla je u Crnu Goru, i to u zagrljaj Mensura Ajdarpašića, sa kojim je imala kratku aferu pred ulazak u "Zadrugu 4".

Mnogi komentarišu da je u njoj proradio ženski inat jer se njen bivši Marko Janjušević Janjuš intenzivno druži s njenom ljutom suparnicom Anom Korać, pa je odmah otrčala kod bivšeg zadrugara, zbog kog je Janjuš tokom veze gubio živce.

Zbog ovih njenih iznenadnih odluka pozvan je njen otac Radomir Taki Marinković, koji više ne želi da komentariše postupke svoje ćerke.

- Ja nisam rijaliti učesnik, ja sam samo tata. Za mene je rijaliti završen, ne želim da dajem nikakve izjave. Nisam dobro, prehlađen sam, imam privatne probleme i zaista ne mogu više da se bakćem sa svim jer sam jako razočaran - rekao je Taki za gorepomenuti list.

Na pitanje da li će ući u "Zadrugu 5", o čemu se ovih dana uveliko priča, i kako komentariše Majin odnos sa Mensurom, odgovorio je da stoji pri stavu da ništa više ne priča.

- Maja je na moru i zato se ne javlja, ostalo ne komentarišem. Mnogo sam nervozan, izvini što vičem, javiću se za pet minuta - besno je prekinuo razgovor Majin otac.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jana

24.07.2021 22:11

O Taki pusti je sad srecom narod za sad negleda njene porno filmove usred bela dana a tamo sta radi nama ne smeta a ti znas da ona ima mnogo poganu krv neznam dali moze da se leci.