VARALA ME JE STALNO! Cvele nikad brutalniji prema Anji, izneo nove skandalozne detalje nakon raskida i ponizio bivšu najstrašnije (FOTO)
Printscreen

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele u "Zadrugu 4" su ušli kao skladan par, ali je njihov boravak na velelepnom imanju najgledanijeg rijaltija bio i više nego turublentan. Ipak, nakon izlaska, delovalo je da je par rešio sve nesuglasice, ali oni su odlučili da stave tačku na njihov odnos.

Oni su sada rešili da sav prljav veš iz burne veze obelodane u javnost, a prvi je to uradio Cvele koji je izneo skandalozne detalje o varanju od strane Anje Todorović.

- Neću da ispadam budala i da ćutim kao u Zadruzi, za mnoge stvari sam ćutao i ispao gospodin, ali to ne zna da se ceni, za raskid i ovu situaciju ja nisam kriv i neću da me neko osuđuje. Pravi ljudi znaju situaciju i kapiraju sve. Niko na mom mestu ne bi trpeo ovakve stvari. Sebe ne opravdavam za stvari koje sam radio, ali je Cvele za sve to platio i to javno. I dok sam to plaćao držao sam sve u sebi i ćutao. Možete da pričate šta hoćete ali osoba koja se dopisuje sa bivšim dečkom nakon izlaska iz rijalitija, osoba koju moraš zbog toga ti da smirujes i da peglas stvar zato što je ona kriva, umesto ona tebe da smiruje ti moraš nju. To je bolesno. Da manipuliše sa vama da sve okreće u svoju korist, a pritom je i ona vas varala i znajući sve to namerno napadala, osušivala i etiketirala najgorim mogućim epitetima to je bolesno i podmuklo. Ni sa kim ja nisam bio iz koristi i te priče su mi smešne. Isključivo je ona kriva, a ja sam lično lepo govorio, ali nema ko da sluša, za sve sam ja krivac i evo sad je dobila sama za ono što sam je molio da ne napravi - opleo je Cvele po bivšoj i izneo potpuno nove detalje.

Bukti rat, nakon što je Cvele objavio raskid oglasila se i Anja, brutalnom porukom spustila bivšeg nikad gore! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading