Melina, Đina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga Melina nedavno su se razveli, a dizajnerkin odnos sa ćerkom Đinom, koja je ostala da živi sa ocem, veoma je turbulentan.

Melina ne krije da su Đina i ona dosta različite, te je jednom prilikom govorila o o svojoj naslednici i šokirala javnost izjavom o njoj.

Melina Džinović

Foto: printscreen/tvK1

 

- Ćerku nimalo ne savetujem oko oblačenja! Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil. Da li se meni to sviđa ili ne, zaista, nije ni pitanje. Mislim da neko od 19 godina ni ne treba da bude savetovan od žene koja ima 40 i koju - istakla je Melina.

- Mislim da taj deo detinjstva i traženja sebe, koji smo svi mi imali, ne treba njoj da bude ukinut zato što je moja ćerka - dodala je ona tom prilikom za "Blic".

Đina Džinović

Foto: Printscreen/instagram

 

Melina je tad otkrila i koliko je zahtevno biti uspešna poslovna žena.

- Mislim da je najzahtevnije biti neuspešna žena... (smeh) Ako malo razmislite... Kad imate uspeh u stvarima oko kojih se trudite i oko kojih radite, onda u tome uživate i sve se nekako množi. Ja nemam prava da se žalim, ja sam kroz život uvek prolazila lagano. Kad se poredim sa drugim ljudima, koji su krenuli iz minusa i prošli teška stanja, moram priznati da im zavidim na čvrstini i hrabrosti koju su rano dobili, ja to tek sad stičem. Bilo bi razmaženo da kažem da sam imala neuspehe. Lagano sam uvek prolazila i na tome sam jako zahvalna - rekla je Melina Džinović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading