SRAMOTA! Kristijan Golubović nakon svega brutalno izvređao ljubavnicu, izgovorio je reči koje se ne praštaju, a Kristina kada čuje ovo napraviće haos!
Printscreen

Kristijan Golubović se danas u pabu nakon buđenja poverio Dragani Mitrović o problemima sa suprugom Ivanom, a onda joj je priznao da nema emocija prema Kristini Spalević.

Dragana je slušala Kristijana sve vreme.

- Ova je neka druga priča... Povredio sam te, ali nemoj to... Nije to malo novca, radi se o 1.000.000 evra - govorio je Kristijan.

- Ja bih devojci koju k*ram dao, a ne ženi sa kojom imam dete... Od mojih para da kupuje novi stan... Da dete ide iz superklase u neki srednji stan, skromno da živi? - nastavio je Golubović da govori kroz šifre.

- Jesi se čuo sa njom? - pitala je ona, a njegov odgovor o Kristini šokirao je sve.

- Ne... Neće... Moraće Centar za socijalni rad da odredi da moram da se vidim sa detetom ili da mi se javi da mi kaže kako je dete... Kakva, bre, Kristina, nema emocija, nego smo se našli i hoklica - nastavio je Golubović.

Mnogi su nakon ovog snimka Kristijana Golubovića brutalno izvređali i komentartisali sramotno ponašanja zadrugara nakon svega što je prošao sa Kristinom.

Kristijan napušta "Zadrugu", spakovao sve stvari i obratio se kumovima da ga čekaju, evo koji mu je plan! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cica

05.06.2021 10:07

Koji lazov ...neznam zasto ga jos drze unutra...svima preti on treba nazad gde je bio do sad...belivuk I on isti