Kristijan Golubović ćaska sa fanovima
Foto: Alo/Alo

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović i njegova izabranica Kristina Spalević uskoro će postati roditelji još jednog deteta, dok su 2022. godine dobili prvog sina kojem su dali ime Konstantin.

Kako se povukao iz rijalitija, Golubović je krenuo stopama svojih rijaliti kolega, te je otvorio nalog na društvenoj mreži Tiktok, a u međuvremenu je rešio da vikend iskoristi kako bi šopingovao i odmorio se.

Alo! paparaco uhvatio je Golubovića i trudnu Kristinu u jednom prestoničkom šoping centru kako obilaze radnje, a po izlasku su ih sačekali brojni fanovi koji su ih prepoznali. Kristijan je ljubazno ćaskao i pristao da se fotografisao sa njima, te im se na kraju i zahvalio na podršci i javljanju.

Golubović i Kristina su šetali slobodno sve vreme, nije su skrivali od svojih fanova kao što rade pojedine javne ličnosti kako bi izbegle susrete i razne poglede, a poznato je da Kristijan i uživa u razgovoru sa svojom podrškom s kojom se često druži i na lajvovima na Tiktoku.

Inače, Kristina je nedavno otkrila i datum kada joj je zakazan porođaj, te nema sumnje da budući roditelji priželjkuju da što pre postanu roditelji po drugi put.

- Na samom smo početku, procenjeni termin porođaja je 17. Februar .. Molimo se da sve bude u redu, kao u prethodnoj trudnoći, i to je to - izjavila je Kristina.

 

@alo_portal Ko je Milanu Miloševiću najzanimljiviji u Eliti?! 🤔 Da li se slažete sa njim? Pišite nam u komentarima! 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viral #elita #milanmilosevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading