Zašto nije pobegla pre poziva sa bivšim verenikom?! Nenadu nije lako, puca po šavovima!
YouTube/ Printscreen

Sandra Rešić je sedela u dvorištu, pa pričala sa Nenadom Aleksićem Ša o njegovoj situaciji, pitanjima i komentarima koji ne prestaju o Tari Simov. 

- U jednom trenutku je meni bilo dovde napada na Taru. Kad se i ozvaničila veza, opet sam ja na nju, jer si ti bio psihički nestabilniji. Ogroman period je bila Tara napadana, a ti si bio pošteđen maksimalno - pričala je Sandra.

- Ne dam negativno da se priča više o njoj - rekao je Ša. 

- Ti si bio tema ceo pretres jednog ponedeljka, druga tema nije postojala. Sećam se pitanja od prošle godine, za Draganu Mitar... Tebe ni Taru nije niko ni ovako dirnuo - nastavila je Sandra.

- Ti sam sebe tovariš. Ti ulaziš u raspravu sa Miljanom... Ustaneš i kažeš, jeste, uradio sam to i to - objašnjavao je Mića.

- Misliš da bi bilo sad normalno, evo Kenan, zamisli da on obuče haljinu i provocira Brendona? Zašto sam ja napadnuta za poljubac sa Matorom? Prosto neke stvari nemaju istu težinu, ja sam isto mislila kao i ti, kako se to osuđuje toliko. Ne očekuje se od svih ljudi isto - rekla je Rešićeva.

- Kapiram. Nije mi lako - rekao je Ša. 

Zašto nije pobegla pre poziva sa bivšim verenikom?! Nenadu nije lako, puca po šavovima!

YouTube/ Printscreen

 

 

- Što nije pobegla pre Stefana? Pre poziva sa njim? Nije ti lako, ali ne možeš da očekuješ pozitivna pitanja - dodala je Sandra.

- Ne očekujem pitanja, ali osećam se kao najgori lik. Neću da dignem ruke od nje, ja sam lojalan. Meni bi bilo najlakše da znam šta se dešava napolju - rekao je Ša.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading