KATARINA GRUJIĆ NAPUSTILA SRBIJU! Pevačica sa suprugom i ćerkom otišla na ovo mesto, pokazala njihovu idilu
Foto: Alo/Printscreen

Tri godine su prošle otkako je pevačica Katarina Grujić stupila u brak sa fudbalerom Markom Gobeljićem, zajedno su dobili ćerkicu Katju.

Nedavno je Katarina najavila da će za praznike biti u Grčkoj sa porodicom, a sada je oduševila mnoge objavivši fotografije sa lica mesta.

Na slikama se vidi kako pozira sa suprugom i ćerkom u Atini, izgleda da su uživali u svakom trenutku.

Posetili su Akropolj, pa su po sunčanom vremenu uživali u pogledu na celu grčku prestonicu.

"Odem kod muža jednom u mesec dana"

Marko se zbog posla preselio u Grčku, a Kaća ne krije da je u početku bilo poteškoća zbog toga.

- On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla. Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno - navela je za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading