Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink/Ilustracija

Odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović iz dana u dan je sve gori, smatraju mnogi, a njegovim roditeljima je veoma teško da gledaju sina dok prolazi kroz pakao zbog ljubomore.

Oni jedva čekaju da reper izađe iz rijalitija, a spominju navodno čak i psihoterapeuta.

- Roditelji se baš nerviraju. Često ne mogu da gledaju "Elitu" jer kada vide kako Ša ima napade nije im dobro. Pod stresom su i onda se neriviraju. Ipak su oni stariji ljudi. Nije im prijatno da gledaju svog sina kako često plače i nije srećan - počinje izvor pa dodaje:

Nenad Aleksić

Foto: TvPink

 

- Najsrećniji bi bili kada bi se udalji od Mione. On zbog nje propada, a zatvoreni prostor mu očigledno ne prija. Kada je napolju drugačiji je. Roditelji samo mole Boga da sačuva živce i energiju. Nije im lako što im se sin kida zbog ljubavi. Očigledno nikako da nađe pravu ili on da se promeni. Jedva čekaju da izađe i da ozbiljno popričaju sa njim. Čak razmišljaju da mu angažuju psihotarapeuta kada napusti rijaliti.

Prijatelji su takođe zabrinuti.

- Što pre mora da se sabere, najpre tamo, a onda i kada izađe. Ovo je izgubilo svaki smisao. Mora da vodi računa o svom zdravlju. Čovek se previše kida- kaže njegova prijateljica za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
nikola

20.04.2024 18:11

Droga je ucinila svoje. Prvo ga s tog skinite, pa onda psihijatrija zatvorenog tipa za gospodina savrsenog

Cile

21.04.2024 13:53

Oni i treba da leče njihovog bolesnika