Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša započeli su novi sukob.

Krofak je dotakao temu razlike u godinama između Ša i Mione, što je izazvalo bes repera koji tvrdi da je mlad, iako je već u petoj deceniji života.

- Ja stalno pričam da sam srećan sa Mionom, ali da sam nesrećan za stolom. Ja sam na debati poludeo zbog onoga što je rečeno. Gledam njoj da udovoljim, i ona mi je najbitnija - rekao je Ša.

Proteklih dana ukućani su rekli kako su videli da su Miona i Ša bili intimni, a dok tvrdi da sa reperom nije imala odnose, Jovanovićeva je sa cimerima komentarisala intimu drugih muškaraca.

- Ja nisam pominjala Tomovića i se*s. Pričali smo Đedović i ja i on me je pitao za Tomovića da li smo imali nešto, ja sam rekla da smo se poljubili i da smo se čuli. Ja sam rekla za roditelje da su se moji roditelji bunili zbog Nenada, a nisu se bunili za Tomovića jer mi Vladimir nije pravio scene. Rekla sam da je glupo i sramota što moji gledaju se*s Stanislava i Maje jer je sada druga devojka, a bila sam ja sa njim -rekla je Miona.

- Ne znam čemu sramota što ja imam odnos, a nju nije sramota što ima dečka koji joj može biti tata. Manja je razlika između mene i moje ćerke nego između njih dvoje - rekao je Stanislav.

- Deda Šaki ne radi botokse ni ništa, ja sam savršen mlad i znam da deda Šaki boli mnoge - govorio je Ša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading