"POTROŠIO SAM BRDO PARA NA NUTRICIONISTE" Dejan Milićević otvoreno progovorio o borbi sa viškom kilograma, godinama se mučio, a ovo ga je spasilo
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Na samom početku razgovora istakao je da su se u poslednje vreme promenile okolnosti u svetu, ali i kod nas, pa je postalo moderno i normalno da na pistama gledamo manekenke sa viškom kilograma.

- Višak kilograma prvenstveno treba gledati sa zdravstvene strane, sa estetske strane to može nekome i da se dopadne, pogotovo sada u ovo doba kada imamo nove normalnosti i kada se sve izopačilo i poremetilo. Sada i na bilbordima imamo debele manekenke. Ima ona pevačica za koju govore da je kraljica, ona žena ima sigurno 170. kilograma. Muči se u onom salu i verovatno joj je noću jako teško. Ona možda zasija kada negde peva, ali samo ja znam kakve muke ona ima, takve sam i ja muke imao – počeo je on i dodao:

- Bilo koje moje unutrašnje nezadovoljstvo, nemir ili borba, to mi se odražavalo na hranu. Izlaz i otpuštanje te energije moralo je da se desi kroz frižider i to je normalno. Nivo stresa koji ja imam u životu normalan je da mi se to desi – kaže Dejan za Grand i dodaje:

- Pokušao sam na milion načina to da rešim, ali nisam uspeo. Potrošena je tona para na razne psiho-terapeute, ljude koji se bave zdravom ishranom, nutricioniste, teretane i ništa se nije dogodilo. Onda smo odlučili zajedno sa profesorom da mi se prosto ukine mogućnost da količinski mnogo mogu da pojedem.

"MAMA JE SAKRILA, NIJE JOJ DALA DA IZLAZI" Željko Samardžić je u braku 45 godina, a prošao je kroz pravu torturu kako bi uspeo da oženi Maju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading