OTAC ME JE NAPUSTIO KAD SAM IMAO 20 MESECI Dejan Milićević odrastao je samo sa majkom: Mama i ja se i danas snalazimo kako znamo
Foto: Printscreen/Printscreeen/Kurir TV

Danas ne postoji pevačica i muzička zvezda koja nije sarađivala sa njim. Dejan Milićević najbolji je u svom poslu, a kako je ispričao u svojoj životnoj ispovesti, sve što je danas duguje mami koja mu je posvetila život za razliku od oca koji ga je ostavio kada je imao samo 20 meseci.

- Detinjstvo pamtim kao sjajno, imam lepa sećanja na taj period. Istina, otac je mene i moju mamu napustio kada sam imao samo 20 meseci i od tada se mama i ja borimo kako znamo i umemo, a tako je i dan-danas. Hvala Bogu, moja mama je imala jako lep položaj. Radila je kao direktor jednog dela platnog prometa, posle se penzionisala i sada živi sa našim čedom Vladom, stanuje bukvalno dve ulice od mene i ja ih redovno posećujem. To je jedna opuštena varijanta sada kada sam ja ostvaren čovek, a ona je u penziji, a kroz život je bilo prilično turbulentno. Mislim pre svega na odrastanje, školovanje, stalna putovanja.

S MAMOM SAM PROŠAO CELU EVROPU

- Moja mama se zaklela i zarekla da ću ja do osnovne škole proputovati celu Evropu i da ću videti sve moguće muzeje, opere, pozorišne predstave, što i treba da se nauči do sedme godine života i tako je i bilo. Hvala joj na tome jer sam zahvaljujući njoj bio potkovan sa raznih strana, životnih, kulturoloških i ostalih kada sam krenuo u osnovnu školu.

BIO SAM MIRNO I DOBRO DETE

- Bio sam baš poslušan i miran. I dok sam bio beba, mama je smela da me ostavi na ivici stola i kad se vrati, ja sam i dalje tamo gde me je ostavila, igram se i uživam. Baš sam bio miran i kao dete i kao beba. Kada se rodite da budete staloženi, kada odmalena znate i ko ćete biti i kakvi ćete porasti i dokle ćete dogurati, onda ste potpuno spokojni. Prosto, nisam imao razloga da budem nestašan i nemiran, niti sam imao razloga da ikome pravim zvrčke ni kao mali, ni kao veliki. Ja sam jednostavno jedan Buda koji zna sve i siguran je u sve.

KAO MALI POČEO SAM DA SE INTERESUJEM ZA FOTOGRAFIJU

- Moje interesovanje za fotografiju počinje od ranih školskih dana jer sam najpre počeo da fotografišem svoje prijatelje, drugove, kasnije u horu ljude s kojima sam tamo pevao. U srednjoj školi sam se bavio fotografijom amaterski i jednostavno, oduvek sam tako želeo. Prvo sam želeo da budem modni kreator, pa kad sam video da mi to ne ide, uzeo sam foto-aparat. Želeo sam nekako da se ostvarim u svetu mode, pa sam počeo da stilizujem ljude i da ih slikam modno, razvio sam ljubav prema modnoj fotografiji. Gledao sam stare knjige čuvenih fotografa Forsta, a kasnije sam pratio rad Herba Ritsa koji je radio čuveni crno-beli video za Madoninu pesmu Cherish. Naravno, pratio sam i Vogue i tako je sve počelo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading