OPLJAČKAN DEJAN MILIĆEVIĆ Fotograf otkrio detalje nemilog događaja: Ispraznili su mi ceo stan za 40 minuta
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Modni fotograf Dejan Milićević 10 godina živeo je u Makedoniji gde mu je jednom prilikom opljačkan stan, a sada se prisetio tog događaja.

Kako je otkrio, za manje od sat vremena nestalo mu je sve što je godinama gradio.

- Ljudi su me više privatno povređivali nego poslovno. Posle 10 godina u Makedoniji u roku od 40 minuta mi je ispražnjen ceo stan. Imao sam kamere, montaže, lepo sam radio i zaradio fin kapital, uložio sam sve. Za pola sata sve iz stana se našlo na Kosovu i rasprodalo se, a ja sam to naravno saznao mnogo kasnije. To je bio veliki stan u Skoplju, a blind vrata nisu bila obijena što je jako interesantno već otključana. Ispada da je neko nekada uzeo moj ključ i napravio novi... Ne želim više ni da mislim na to. Očigledno je sve moralo tako da se desi. Sve što sam zaradio nestalo je za 40 minuta, ni gaće mi nisu ostavili. Čak su i ruter poneli, verovatno da mi poruče da nisam dobrodošao - rekao je Dejan i dodao: 

- Kada se sve desilo, kao neko ko je podznak rak pomislio sam: "Ovo je kraj". Seo sam na pod i govorio: "Okej, od sutra piljara, dobro jutro komšinice, kako ste, trebaju li vam jabuke? Prodavaćeš dezodoranse, parizere, bilo šta". Ali nije sve tako crno... Krenuo sam od nule, nikada neću zaboraviti Vesnu Petruševsku i njihovu pevačicu Vericu Pandilovsku koje su mi odmah pritekle u pomoć i u periodu bombardovanja a to ću pamtiti dok sam živ - rekao je on za Kurir. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading