Dejan Milićević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

 

 

Dejan Milićević fotograf i režiser, koji decenijama radi i snima spotove najvećim zvezdama sa estrade otvorio je dušu pred našim kamerama i priznao da se kaje što je išao na operacije smanjenja želuca.

Govorio je i najtežem periodu u životu i godinama koje je proveo u Americi.    

- Džaba sam ja operisao želudac kada kalorijski unos na kraju dana je isti kao i nekada. Slatkiši me ubijaju - rekao je Milivićević u našoj emisiji Zakuvavanje.

Dejan Milićević

Foto: Alo.rs

 

Posle intervencije izgubio je više od 50 kilograma:

- Jezivo, koliko sam smršao. Nije mi se uopšte dopalo. Počeo sam da izgledam kao neki isposnik. Kao nešto da nije u redu sa mnom. I onda sam rekao, ne, ne, ne. Malo ćeš ti da vratiš nazad. Smršao sam 55 kilograma. To je bilo baš drastično. I onda sam krenuo da klopam slatkiše. Onako fino, uveče, pred spavanje. I kilogrami su se vratili.

Ljubav za slatkišima pokušao je da zameni zdravim poslasticama, ali mu se to nije dopalo.

LOŠE ISKUSTVO

Dejan Milićević

Foto: Alo.rs

 

Govoreći o životnim izazovima, Milićević je ispričao da mu je najteži period u životu bio boravak u Americi.

- Najgore sam se osećao u Americi. Prvo, zato što bio u delu Amerike koju je meni energetski, horoskopski, numerološki neprijatan, to je Čikago. Jedini grad u Americi u kojem bih mogao lepo da radim je L.A. Amerika nije nikakav san, to je po meni jedna nužna glupost. U Čikagu sam morao da robujem svom deda-stricu, da radim u njegovom hemijskom čišćenju... Govorio mi je gotovan koji ništa ne radi, koji se zanosi fotografijom i koji ništa u životu neće napraviti, nego će da džabalebariti - naveo je gost.

Dejan Milićević

Foto: Alo.rs

 

Po povratku u zemlju, Milićević je krenuo je u ostvarenje svog sna. Veliku pomoć imao je od astrologa i stručnjaka za feng šui.

- Bez feng šuija, bez horoskopa i bez numerologije ne živim. Milion puta mi se u životu pokazalo da sve što su oni rekli, kako su me savetovali, sve je tako bilo - naveo je naš sagovornik.

Gledaocima "Zakuvavanja" dao je praktične savete:

- Nemojte, nikada da vam u centru stana bude toalet ili kupatilo. Ako je tako odmah se selite odatle, to ne valja, to direktno odvlači energiju, zdravlje, sve... Dalje, ne možete nasuprot ulaznih vrata da imate kupatilo i toalet. Zatim, kad odmah s vrata vidiš ogledalo, to je greška. Takođe, ne treba da spavaš nogama okrenutim ka izlaznim vratima.

Dejan Milićević

Foto: Alo.rs

 

Za posla sata nestalo sve što sam zaradio za deset godina

Milićević je ispričao da mu je obijen stan, te da je ostao bez ičega.

- Doživao sam da mi opljačkaju stan i studio i sve što sam zaradio za 10 godina. Sve je nestalo u roku od pola sata. Neko je napravio duplikat od mojih ključeva, sigurnosne brave od svega - kaže Milićević.

Ipak, to je lekcija koja mu je pomogla da da nauči da život stalna borba.

- Nenako sam uvek bio poput Feniks, dizao se iz pepela. Idemo ponovo - navodi poznati fotograf.

Koji su saveti za privlačenje novca i kako napraviti dobar selfi pogledajte u emisiji "Zakuvavanje" koja se emituje svake srede u 20 sati na Alo! jutjub kanalu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading