Dejan i Jelena
Foto: ATA IMAGES/Alo/ Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša ponovo se oglasila na svom instagram profilu, nakon što je Dejan Milićević, gostujući u jednoj emisiji, rekao da on nju na pomenutoj mreži prati dok ona njega ne.

Naime, ovo je mnoge začudilo, a Jelena je u svom stilu odlučila da odgovori na njegovu priču.

- Poznavanje Jelenine majke i divne saradnje i druženja rezurtiralo je pesmom koja je obrada poznatog svetskog hita. To je bio njen prvi duet sa nekim iz sveta šoubiznisa, a pesma je doživela veliki uspeh. Kada smo napravili sve to bilo je lako slatko, moja ekipa je napravila spot a naše je bilo samo da odglumimo dobro. Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prešli smo sito i rešeto što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene, a i kasnije. Zaista smo uradili neke epik stvari koje će se pamtiti - govorio je Milićević za Kurir.

Nakon ovog gostovanja, Jelena je odlučila da ipak zaprati bivšeg prijatelja i saradnika.

Izgleda da je Milićević ipak "zaslužio" da ga Karleuša zaprati, a da li će opet doći i do neke saradnje, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Dejan i JK godinama su sarađivali, a on je ovako ranije govorio koliko je Jelena značajna za njegovu karijeru:

- Jelenu Karleušu ne gledam kao klijenta, nego kao nekoga svog. Izgradili smo šou biz na naš način. Ono što otpevaš to ti se kasnije i desi. Otpevali smo pesmu "Preživeću" i zaista smo preživeli. Kada onaj od gore spusti ruku na tebe i kaže "ti si taj", to na kraju i bude tako - rekao je Milićević svojevremeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading