DEJAN MILIĆEVIĆ PEVAČICI POKLONIO DEVOJAČKI SAN! Došao na proslavu rođendana punih ruku, a kada vidite šta je kupio šokiraćete se
Foto: Darko Veljović

Pevačica Zorana Simeunović proslavila je 30. rođendan u krugu svojih najbližih ljudi.

Za sam početak otkrila je šta je to sebi lepo poželela.

-Iskreno nemam nekih preteranih želja u životu, osim da se u nekom momentu ostvarim kao majka. Kako ide, ide, ja sam sve u svemu sasvim zadovoljna. Imam neke normalne želje da su ljudi oko mene zdravi, srećni i nasmejani - rekla je pevačica za Kurir Tv.

Njen suprug, poznati kompozitor, Stevica Simeunović otkrio je šta je poželeo svojoj mezimici.

-Poželeo sam joj srećan život i uspešan. Da sve svoje snove ostvari ili bar veći deo snova. Uvek nam ostane nešto neispunjeno, ali zato i postoji život i nada da će ti snovi biti jednog dana ispunjeni. Znam da ona nije srećna što puni 30 godina, ali Bože moj. Ona je još uvek mlada i život je pred njom, želim joj sve najbolje - rekao je kompozitor.

Modni fotograf i reditelj muzičkih spotova Dejan Milićević otkrio je šta je kupio svojoj prijateljici za rođendan.

-Doneo sam joj devojački san. To je nešto jako lepo i stavlja se na oči Ne mogu sada da vam otvaram, malo je veće pakovanje - rekao je Milićević.

"MUŽ ME JE NAGOVORIO DA SE SLIKAM GOLA" Cela Srbija gledala je njene nage fotke, voditeljka zbog toga nije mogla da nađe posao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading