Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Alo

Već mesecima unazad o Aleksandri Prijović i njenom uspehu priča ceo region. Svojim pesmama prepunih emocija osvojila je ceo Balkan, a turneja „Od istoka do zapada“ i dalje traje.

Ne samo da ređa koncerte i puni dvorane, već i modnim izborima osvaja brojne ovacije.

Aleksandra Prijović održela je tri koncerta u Varaždinu, a prve večeri je na scenu gradske Arene izašla je u zelenoj haljini sa leopard printom i privukla ogromnu pažnju.

U pitanju je midi model luksuznog brenda Roberto Cavalli. Haljina je uska i ističe figuru, ima duboki V izrez i vezuje se na leđima. Nastala je u Italiji, kao još jedan model koji je definisan glamurom i savremenom estetikom.

 

 

Ova haljina može da se naruči na zvaničnoj stranci italijanskog brenda. Puna cena je 1.350 evra, a trenutno je na sniženju i sada košta 810 evra, odnosno skoro 95.000 dinara. Inače, svetski modni stručnjaci su najavili da će leopard print obeležiti 2024. godinu.

 

 

Ona je totalni izgled upotpunila skupocenim nakitom poznate marke YSL (Yves Saint Laurent) čija je tržišna vrednos 13.000 dinara, dok su mrežaste sandale obrubljene kožom koštale čitavih 105.000 dinaraa.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading