ŽENA SE PORODILA NA KRUZERU, PA SAKRILA BEBU U ORMAR! Dete umrlo u JEZIVIM mukama, sebe pravdala na najsramotniji način!
Foto: Stock

Istražni sudija u Grosetu odbacio je optužbu za ubistvo protiv Čan Žensel Pia Salahid, 28-godišnje Filipinke, koja je 17. maja rodila dete na kruzeru Silver Visper pa je potom uhapšena zbog smrti deteta.

Istražni sudija je potvrdio je njeno hapšenje, pa je mlada žena ostala u zatvoru ali zbog optužbe za napuštanje deteta koje je rezultiralo smrću. Njene dve koleginice, koje su sa njom delile kabinu i koje su takođe bile uhapšene zbog smrti bebe, puštene su na slobodu, prenosi Index.hr.

One su joj pomogle da se porodi pa se smatra da su bile saučesnice u prikrivanju.

Sud je nakon što je dobio rezultate obdukcije odbacio optužbe za ubistvo. Za šta će tačno biti optužena osim za napuštanje deteta, još nije poznato.

I ona je sama sve vreme istražiteljima tvrdila, kako pišu italijanski mediji, da nije htela da ubije sina kojeg je nazvala Tejlor. Samo se plašila da će ostati bez posla pa ga je skrivala. Kad god je mogla, došla je da ga podoji. Bebu je ostavljala u ormaru s odškrinutim vratima kako ne bi pala s kreveta i kako je niko ne bi video i čuo plač.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading