ĐILASOVA JEDINA MISIJA Pljuvati po Srbiji u inostranstvu, po svaku cenu!
Alo

Na sajtu Direktno, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde osvanuo je tekst sa naslovom "Đilas za austrijski "Die Presse": Ne želim da budemo kineska kolonija".

U tekstu Dragan Đilas komentariše predsednika Vučića, njegovu politiku, kao i državu Srbiju u negativnom kontekstu.

ĐILASOVA JEDINA MISIJA Pljuvati po Srbiji u inostranstvu, po svaku cenu!

Printscreen

 

Prema nezavisnim istraživanjima, imamo dobre šanse da pobedimo u Beogradu, ali i na predsedničkim izborima. Vučić to zna i zato još uvek nije rekao da li će se ponovo kandidovati. Ljudi širom Srbije posle devet godina vladavine kažu Vučiću: dosta! - rekao je Dragan Đilas, jedan od lidera opozicije i predsednik Stranke slobode i pravde, u intervjuu za najtiražnije austrijske novine "Die Presse".

Kao po starom, već oprobanom receptu, Dragan Đilas, kao izraz svoje nemoći, jer ga narod Srbije ne želi, pljuje po Srbiji u inostranstvu, po svaku cenu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Мијо

01.12.2021 10:54

Ђилас то намерно ради јер добија паре од тих људи који на разне начине покушавају да дестабилизују нашу земљу то је политика коју он води никада се више непоновило време његове власти. Он је свој образ продао.

Marina

01.12.2021 11:23

Aleksandar Vučić radi i bori se za svoju zemlju i narod za razliku od Đilasa koji pljuje po Srbiji i podržava razbojništvo.

hana

01.12.2021 11:24

Đilas nema podrsku Srbije pa trazi po inostranstvu!

Marko

01.12.2021 14:24

Đilas ne bira sredstva kako bi se dočepao vlasti. Ako treba sve bi nas prodao samo da postane glavni. Narod nije glup i neće dozvoliti nekom ko nas je jedno opljačkao da to čini opet.