EDI RAMA U HAGU I NE KRIJE ODUŠEVLJENJE Posetio Hašima Tačija u zatvoru (VIDEO)
EPA/ Julien Warnand

Rama je istakao da je Tači u odličnoj formi, uveren da je ovo neizbežan put da se pred licem pravde dokaže, kako tvrdi, "čistota oslobodilačkog rata i čistota ideala boraca OVK i lidera", preneo je "Klan Kosova".


Tači se izjasnio tokom današnjeg ponovnog pojavljivanja pred Specijalnim sudom da nije kriv po novim optužbama iz potvrđene izmenjene optužnice, objavljeno je na sajtu Specijalizovanih veća.

Rama je putem video poruke na "Fejsbuku” posle posete saopštio svoje utiske.

"Zatekao sam predsednika Tačija u vrhunskoj formi. Uveren možda čak i više nego kada sam ga sreo pre nego što je došao ovde da je to neizbežan način da se pred pravdom četvorostruko dokaže potpuna čistota oslobodilačkog rata i naravno čistota ideala pripadnika OVK i njenih vođa“, izjavio je Rama.

Prema njegovim rečima, nema mnogo toga da se kaže.

"Naravno, svi smo uvereni da se Oslobodilački rat Kosova ne može prepisati, niti se može staviti u bilo koji drugi okvir. Jer, to je već uključeno u zlatni okvir žrtava, krvi i svih napora koji za slobodno, demokratsko i suvereno Kosovo“, zaključio je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Trgovac

10.05.2022 18:25

Jedan premijer legitimne države došao u posetu ratnom zločincu, kasapinu i trgovcem ljudskim organima !!!? Šta drugo nego ima udeo u svemu tome !!!