VAŽNO ZA ONE KOJI NE VOLE DA ČEKAJU Velika navala za pasoše, ovo su nova pravila
Foto: Alo.rs

Međutim, u Policijskoj upravi kažu da zahteve primaju i kada građani dođu bez termina, a novina je da se može doći i u nedelju.

- Sve raspoložive kapacitete koje mi možemo da pružimo, pričamo na nivou uopšte MUP za celu Srbiju, ali evo i Policijskoj stanici Novi Beograd smo opredelili onoliko termina koliko možemo sigurno da pokrijemo da budu putem E- uprave, ostale primamo po sistemu prozivanja stranaka iz redova naravno, tako da apsolutno nijedna stranka neće biti vraćena. Možete i nedeljom da podnesete svoje zahteve, kako ličnim dolaskom naravno, tako i da zakažete putem E- uprave i za nedelju svoje termine, eto to je taj novitet - kaže Olivera Šterić, šef odseka za uparvne poslove.

Veliki broj građana ne dođe na svoj zakazani termin, pa nadležni apeluju da bez obzira na razloge otkažu svoj termin i tako ustupe nekom kome je preko potreban.

Iz MUP su saopštili da je u Policijskoj stanici Novi Beograd, gde su inače zabeležene najveće gužve, uvedeno radno vreme i nedeljom od 8 do 15 časova, a u Policijskoj upravi za grad Beograd, u Ulici Ljermontova 12a radno vreme je produženo subotom do 20 časova, a uveden je i rad nedeljom od 7.30 do 15.30 časova. U Policijskoj upravi u Novom Sadu, od 16. maja, šalter sala na Bulevaru oslobođenja broj 143 radiće i nedeljom od 8 do 15 časova, gde je omogućeno zakazivanje termina za podnošenje zahteva preko portala eUprave.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading