Pasoš
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Mejzi je Tiktokerka koja je nedavno doživela neprijatnost na aerodromu. Naime, obezbeđenje je odbilo da je pusti da prođe kontrolu pasoša zbog drastičnih promena u njenom izgledu u odnosu na fotografiju u pasošu. Naime, ova žena je izgubila neverovatnih 57 kg, pustila je kosu koju je ofarbala u plavo, a drastično je uvećala i usne od trenutka kada je fotografisana za pasoš.

Kako je sama opisala ovaj događaj na svojoj TikTok stranici, Mejzi je ispričala da je bila šokirana kada je pokušala da prođe kontrolu na putu za Tursku. Carinici su je zaustavili, a jedan od njih je pozvao kolegu tvrdeći da osoba na fotografiji u dokumentu nije ista kao ona uživo. Kako je objasnila, morala je da trpi neprijatnost dok su je detaljno proveravali.

- Zamislite da idete da se prijavite na aerodrom sa svojim pasošem, a ljudi počnu da zovu sve svoje kolege. Svi su upirali prstom u mene i govorili mi: “Ovo nisi ti na fotografiji, Mejzi, nisi ti na fotografiji. Gospođo, ovo niste vi na fotografiji!” Apsolutno sam užasnuta! U šali podižem gornju usnu kako bi izgledala tanje, morala sam da stojim tu i radim to. Govorim: “'Ja sam to, jednostavno nemam usne i izgubila sam skoro 60 kg!” - objasnila je ona na snimku, a o njoj je pisao i San.

Ovo iskustvo je podsetnik da se drastične promene u izgledu mogu odraziti na putne dokumente i da je važno redovno ih ažurirati. Tiktokerka je nakon što je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, dobila podršku od mnogih korisnika koji su se našli u sličnim situacijama. Dosta njih je izrazilo simpatije, dok su drugi podelili slična iskustva koja su imali na putovanjima. Ipak, bilo je i onih koji su bili kritični prema njoj, tvrdeći da je sama kriva za situaciju jer nije ažurirala svoja putna dokumenta.

- Ha ha ha, stvar sa pokušajem smanjenja usana je prilično smešna.

- Isto se desilo i meni kada sam putovala u Tunis, pre toga sam slično smršala.

- Oni imaju pravo da vas odbiju da putujete ako ne ažurirate svoje putne isprave.

- Sve što je trebalo da uradite je nova fotografija, izbegli biste sve probleme.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading