SAMO DA SI GA TI UTERAO MAJSTORE, SVAKA ČAST! Snimak bahatog parkiranja u Beogradu izazvao BURNE reakcije (FOTO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U srpskoj prestonici uvek ima poteškoća sa parkiranjem četvorotočkaša, mnogo je ljudi, mnogo i vozila, ali neki postupci vozača ipak iznova iznenade.

Tako je fotografija, koju nam je poslala čitateljka, izazvala burne reakcije komšiluka u jednoj stambenoj zgradi blizu Vukovog spomenika.

O čemu se radi?

Parkiranje

Ustupljena fotografija

 

Vlasnik "smart" automobila uspeo je da "utera" auto poprečno, ispred samog ulaza u zgradu, tik između dva druga vozila koja su boravila na parkingu.

- Sazvali smo vanredni kućni savet maltene, okupili se ispred zgrade, živo me zanima kome onako nešto pada na pamet. Kaže komšinica, mogli smo da mu otvorimo vrata ulaza da uđe unutra kada je već dotle došao - piše čitateljka Alo! portala.

Ona dodaje da nisu zvali "pauka" niti bilo šta drugo, jer je situacija, iako bahata, bila poprilično i smešna.

- Ne znamo ko je ovaj vozač, mislim da ne živi ovde, samo je valjda video da za "smarta" ima mesta i iskoristio priliku. Krenula sam u prodavnicu i samo ga zatekla tako. Malo je ušao na trotoar, ali moglo je da se prođe - priča ona.

BONUS VIDEO

@alo_portal NEVREME SE SRUČILO NA BEOGRAD Nebo se otvorilo, grmi, seva, u nekim delovima - POTOP! #alo #alodnevnenovine #beograd #nevreme #fypシ゚ #fypシ゚viral #viralvideotiktok #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sveto

23.05.2024 08:33

Sta se zalis sto mu sakrivas tablice sto mu ne izlomis brisac