MAJSTOR SE BAŠ DOSETIO Ljudi gledaju kako je popravio oluk i plaču od smeha - pogledajte ovo genijalno rešenje 14:50 Razonoda 0
MUKE U KUPATILU Nema mesta za labavo, a majstor smislio potez veka, sad ga svi traže 11:20 Razonoda 0
KAKO VAS AUTOMEHANIČARI VARAJU Koriste lukav trik koji može dovesti do lažnih upozorenja na kontrolnoj tabli 10:35 Razonoda 0
MAJSTOR UZEO 100 EVRA ZA 10 MINUTA POSLA Kad su ga pitali zašto, njegov odgovor je RAZBESNEO SVE! 16:09 Razonoda 0
SRBIN U NEVERICI Majstor mu otpušio kanalizaciju za 10 minuta, pa naplatio PAPRENO – "Šest godina sam učio za ovo?!" 10:40 Razonoda 0
OPTUŽILA MUŽA DA JE IZGUBIO ŠRAFOVE, A ONDA JE OTKRIVEN PRAVI KRIVAC Takvog lopova još niste videli 11:30 Razonoda 0
MAJSTOR PREVARIO SRBINA ZA 24.500 EVRA, PA PRETIO: "Nemoj slučajno da si pozvao policiju..." 15:14 Vesti 0
“ONA SADA TVRDI PAZAR” Poruka jednog Srbina majstoru dovela ga do suza: Za sve krivi ženu 19:30 BIZ 0
MAJSTOR OSTAO U ŠOKU ZBOG ONOG ŠTO JE PRONAŠAO! Naša pevačica (52) odvezla auto na servis, a onda usledio haos 13:55 Vip 0
Majstor iz Srbije otkrio: Ovo je najjeftinije grejanje, zbog njega grejalice odlaze u istoriju 16:00 BIZ 0
Majstor iz Žagubuce tvrdi da je našao način da najbolje greje, a najmanje troši: Cela zima 4,5 metara drva (VIDEO) 19:00 BIZ 0
OVO JOŠ NISTE VIDELI Žena odvezla auto u perionicu, RADNICI OSTALI U ŠOKU kada su zatekli ovo u braniku 14:00 Vesti 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04