UPOZNALA GA JE PRE 12 GODINA Sada se kaje što se nije družila sa sportistom, postao je opasan frajer 21:00
TAKO TO RADI PROFESIONALAC Muškarac organizovao prosidbu kakvu u životu nismo videli, posle ovoga je morala da kaže ,,DA" 10:33
LJUBAZNOST GA JE KOŠTALA Influenser objasnio zašto ne treba menjati sedište u avionu, jedva izvukao živu glavu 15:58
IVINA ĆERKA JE NESTALA BEZ TRAGA Otišli su na porodično krstarenje, uživali kao nikada do sad, a onda je usledio horor 15:32
NEKAD BLUDNICA, A SAD ČASNA SESTRA Imala je sve na svetu, ali nije bilo dovoljno, jedan događaj je promenio njen život iz korena 11:02
MUŽ VOLI MAJKU VIŠE OD MENE Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak 14:17
DEČKO MI JE DAO BEZOBRAZAN USLOV Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu 20:33
MOJA MAMA JE MRTVA ZA MENE! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim 20:25
PUSTILA JE BALON SA CEDULJICOM DA POLETI Za devojčicu je to bila samo igra, ali nakon 10 dana je doživela pravi šok 18:32
„SLUŽI ME DOK SAM ŽIV, OSTAVIĆU TI SVE ŠTO IMAM“ Udala se u Nemačkoj za dedu od 80 godina, a kada je umro, doživela je šok! 11:54
OSVOJIO SRCA 25 MILIONA LJUDI! Momak se žalio kakve probleme ima zato što je ružan i desilo se čudo, život mu se pretvorio u bajku! 12:54
PONOVO ZAJEDNO NAKON 85 GODINA Školske prijatelje ujedinila jedna sitnica, momentalno ih je vratila u detinjstvo 11:47
ISTOPIO SRCA 2 MILIONA LJUDI Jagnje misli da je ovčarski pas njegova mama, neće da se odlepi od njega! 09:23
„TVOJ MALI PIKASO JE PRESLADAK“ Dečak (2) priredio iznenađenje mami i nasmejao 30 miliona ljudi 16:31
„IZBACILA SAM JE IZ KUĆE!“ Svekrva je dolazila u goste, pa je snaja spremila njeno omiljeno jelo i kolače, a ona je odmah uvredila 20:22
''AKO RODIŠ ŽENSKO, NE VRAĆAJ SE KUĆI'' Otac doživeo neverovatan trenutak u porodilištu, pa se gorko pokajao zbog svojih reči! 11:50 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0