VOZAČI U SRBIJI U ŠOKU Trik koji briše prljavštinu sa sedišta u automobilu kao gumicom - potrebna su vam samo tri sastojka! 16:50 Razonoda 0
U TURSKOJ IH SAMO OVAKO PERU, ZATO SU I VAZDUŠASTI Evo kako da vam peškiri budu mekani, da mekši ne mogu biti 17:20
SVI POGREŠNO PERETE ČARAPE, PRAVILNO JE SAMO JEDNO Ako ovako ne uključujete veš mašinu, može biti i opasno 12:08
MARTA JE OVAKO ODLEPILA ŽVAKU SA ODEĆE Potrebna je samo 1 sitnica, zaboravite na jake hemikalije 16:05
BIĆE KAO SNEG, PLUS SE TABANI NEĆE BRZO PRLJATI Kako da izbelite čarape, a ovako možete oprati i sve druge u boji 10:46
"ŠTA SI URADILA SA MOJIM IGRAČKAMA?" Pas seo ispred veš mašine i ne pomera se - pogledajte te emocije 16:50 Razonoda 0
SVEKRVA MI JE POKAZALA KAKO DA OPEREM ZAVESE BEZ MUČENJA Sad su bele kao sneg nedeljama i mirišu kao iz parfimerije 14:41
BLISTAVA ZA TILI ČAS Očistite sudoperu najboljim sredstvom, potpuno je prirodno i pravi se od 2 namirnice iz kuhinje 14:12
NEMA ŠTA NE PERE Evo 5 stvari koje možete staviti u mašinu za sudove, automatski će da zablistaju 18:02
PATIKE ĆE BITI KAO NOVE Operite ih lako u veš mašini uz ove proverene savete, a evo i kako da ih pravilno osušite 13:40
KOLIKO ČESTO TREBA PRATI PEŠKIRE? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate 08:17
ZAŠTITA ČUVA DUŠEK, ALI MORA DA SE ODRŽAVA U njoj se taloži znoj i bakterije, evo kako da ih pravilno očistite i sačuvate zdravlje 18:32
OPASNO GREŠITE Stalno perete ovih 5 stvari, a niste svesni da ih tako samo uništavate, evo šta se preporučuje 16:09
IZ PRVE NIKO NE OPERE MASNE PLASTIČNE POSUDE, OVO NAMIRNICA JE REŠENJE Čiste kao suza, kao biće kao da ste ih tek kupili u plastikari 09:57
ŠTA TO RADI OVA ŽENA, POBOGU? Uzela da pere veštačku jelku, ali kad je videla šta je sve izašlo iz nje, prevrnuo joj se želudac! (VIDEO) 10:20 Razonoda 0
MA KAKVO RIBANJE Samo uspite ovo u zagoreli tiganj i biće kao nov, moćan sastojak svi imamo u kuhinji 18:00
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PRONAĐENA TELA SUPRUŽNIKA KOJI SU ZALUTALI NA PUTU KA KUĆI Nestali nakon porodične proslave 20:49 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26