ZA OVO MORA DA ODGOVARA Blokader Đajić poziva na nasilno rušenje vlasti: Treba nam mehanizacija i masovnost da srušimo Vučića na ulici! 09:00 Vesti 8
SKANDAL! Đajić od radnog ručka sa ambsadorima izmislio "beg Ane Brnabić u sigurnu kuću"!? 14:54 Vesti 0
TERORIŠU I JURE LJUDE PO CEO DAN, A BUNE SE! Blokader Đajić tvrdi da su doveli 5-6.000 ljudi u Kosjerić 20:15 Vesti 21
Priveden Zoran Đajić! Pretio predsedniku Srbije, lisice mu stavljene nakon što je viđen na blokadi RTS 23:25 Vesti 30
HEROJ BLOKADERA PONOVO PRETI: "Vučiću, osudićemo te na smrtnu kaznu - SLEDI TI GLOGOV KOLAC!" 16:12 Vesti 37
"NIJE REAGOVALO" Brnabić: Dva dana otkako je Đajić pretio smrću Vučiću, tužilaštvo gleda na drugu stranu 12:33 Vesti 23
"ĐAJIĆ JE JEDAN KRIMINALAC I PREVARANT" Vučić: "Kao predsednik ja moram da govorim istinu" 22:03 Vesti 47
POPUT BABA VANGE ZVEZDA OPOZICIJE PRORIČE: Ovo je datum u kome ćemo svi živeti u anarho-komunizmu, a EU se plaši jer plenumi iz Srbije dolaze i kod njih! 09:41 Vesti 12
PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA? 5. oktobra je bio na bageru, sada je glavna zvezda antisrpske opozicije (VIDEO) 13:44 Vesti 56
KO JE U STVARI ZORAN ĐAJIĆ, ZVEZDA ŠOLAKOVIH MEDIJA: Veliki mrzitelj Vučića, na čelu udruženja koje DUGUJE NOVAC i nikada ga neće vratiti... 11:01 Vesti 41
OPOZICIONI INŽENJER POTVRDIO VUČIĆEVE REČI: Struka iz nadzora snosi odgovornost za pad nadstrešnice! (VIDEO) 12:28 Vesti 46
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
OTKRIVENE ''CRVENE TAČKE'' EVROPE, DVE SU NA BALKANU! Ove mape Zapad ne sme da ignoriše, posledice mogu biti KATASTROFALNE 09:14 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 08:46 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06