"KAD POPIJEM MALO VIŠE, PRAVIM CIRKUS" Đani priznao da su ga zaustavljali na aerodromu zbog alkoholisanog stanja! 20:05 Vip 0
LEGENDARNI PEVAČ PROSLAVIO ROĐENDAN U KLADIONICI Darko Lazić otkrio: "Nisam ni znao, zvao nas je da posedimo!" 08:40 Vip 0
"ŠTA RADIŠ, DROGIRAŠ SE?!" Isplivao dosad neviđeni snimak Đanija i Slađe, javnost šokirana! (VIDEO) 14:25 Vip 0
"PIJE IZ CIPELE, TO JE ZA ZOOLOŠKI VRT" Pevač žestoko isprozivao Đanija, bez dlake na jeziku! 13:00 Vip 0
ARANĐELOVDAN U DOMU RADIŠE TRAJKOVIĆA ĐANIJA Folker pokazao kako poštuje tradiciju! (FOTO) 13:00 Vip 0
ĐANIJA SUPRUGA UHVATILA NA DELU Pevač priznao sve o preljubi, došlo i do fizičkog obračuna 17:20 Vip 0
"UVEK JE PIJAN, NAPRAVIO JE GAF" Aca Lukas udario na još jednog kolegu: "Radio je u nekoj diskoteci i..." 19:40 Vip 0
"ODVUKLA SAM GA SA KOSOVA, NIKAD MI SE NIJE ZAHVALIO" Legendarna pevačica oplela po Đaniju! 07:00 Vip 0
ĐANI PRODAJE RODNU KUĆU NA KOSOVU I METOHIJI! Meštani otkrili istinu o pevaču i njegovoj poroidici 13:30 Vip 0
"DOSTA JE BILO, 30 GODINA SMO ZAJEDNO, A ZAHVALJUJUĆI SLAĐI..." Đani progovorio o razvodu, u emisiji uživo šokirao priznanjem o varanju 10:40 Vip 0
ĐANI ZBOG PIJANSTVA ZAVRŠIO NA INFUZIJI Pevač presekao: "Slađa mi je zapretila, šta da radim!" 19:00 Vip 0
"KOLIKO HITOVA IMAŠ? KO SI TI?" Đani žestoko udario na koleginicu, zaratili zbog bakšiša! 18:20 Vip 0
SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O NAVODIMA DA JOJ JE ĐANI KRAO BAKŠIŠ Sve se dogodilo u Americi, evo šta je prava istina! 16:00 Vip 0
ĐANI IZVADIO KOVERTU ZA KIĆENJE Pevač u korpu stavio novčanicu od koje boli glava, Slađa samo izustila: "Uvek je bio galantniji od mene" 18:37 Vip 0
PALO POMIRENJE NA ESTRADI Pred kamerama se posvađali, pred istim pružili ruku jedan drugom 16:15 Vip 0
"ZAR SE NIJE OPORAVLJAO? MISLILI SMO DA ĆE SE IZVUĆI..." Pevač i supruga slomljeni zbog smrti Halida Bešlića, oglasili se bolnom porukom 14:08 Vip 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
JOŠ JEDAN GRAD PRED PADOM? Zelenski se pojavio na prvoj liniji fronta, objavio snimak: Hvala vam momci 07:16 Vesti 0