Alo/N.D. PEVAČICA SLOMLJENA OD BOLA! Sanja Đorđević uputila poruku koja cepa srca, pa se obratila majci devojčice koja je stradala u masakru 09:50 Vip 0
Blic/Alo/A.J. "NASTAVNICA SE ZAKLJUČALA, DIREKTORKA JE JECALA" Mina Kostić zapalila sveću za tragično nastradale, pa otkrila šta su joj priznali! 22:35 Vip 0
Alo!/Mediji SAZNAO NAJBOLNIJU ISTINU Oglasio se otac četvoro stradalih mališana u Novom Pazaru: Živ goreo da bi ih spasao! 19:10 Hronika 0
Alo!/Mediji NE RAZGOVARA NI SA KIM! Majka četvoro dece stradale u požaru u Novom Pazaru u bolnici saznala da je trudna 22:05 Hronika 1
Alo!/Mediji JEZIVA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU Operacija egipatskog državljanina odložena za utorak: "Spasite oca koji je izgubio četvoro dece" 21:35 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0