ZAVODI MUŠKARCE U SEDMOJ DECENIJI Komičarki godine nisu prepreka za ljubav, a evo gde pronalazi frajere 09:56
SRAMOTA JE IMATI DEČKA? Muškarci više nisu u trendu, žene ne mogu da ih podnesu, a ovo je razlog 18:32
DOK ŽENE IDU U ŠOPING, MUŠKARCI MOGU DA IGRAJU IGRICE Neobična ideja realizovana u tržnom centru u Kini 14:40 Razonoda 0
"MUŠKARCI MI NE DRŽE PAŽNJU" Voditeljka otkrila sve o ljubavnim odnosima: "Izgubila sam nadu" 10:50 Vip 0
TATU MAJSTORI OTKRILI KOJE TETOVAŽE NOSE MUŠKARCI BEZ UKUSA "To su crvene zastavice - tri motiva baš bodu oči" 16:50 Razonoda 0
SVI MISLE DA ONI ZA TO NE MARE, KAD ONO... Evo kako muškarci biraju donji veš, šta im je najvažnije? 21:01
MUŠKARCI SA OVOM NAVIKOM SU PRIVLAČNIJI ŽENAMA Odmah porastu u njihovim očima - evo zbog čega 13:30 Razonoda 0
PITALI SMO MUŠKARCE IZ SRBIJE KADA SU POSLEDNJI PUT PLAKALI Zbog Nikolinog odgovora nećete moći da se oporavite 16:21
"MISLE DA MOGU DA ME KUPE, A JA NESTANEM" Naša pevačica žestoko o muškarcima: "Blokiram ih kada..." 12:10 Vip 0
ZAŠTO LEPE I USPEŠNE ŽENE BIRAJU MUŠKARCE LUZERE? Svima je jasno da ona može mnogo bolje, osim njoj - u čemu je fora? 15:29
"RAZVEDENU ŽENU NISAM VIDEO DA JE UVENULA, UDATU JESAM": Evo koliko muškarci u Srbiji veruju u brak 11:26
TO JE NEKAD BILO NORMALNO Muškarci zbog trenda počeli da tretiraju žene ovako, misle da su izmislili toplu vodu 09:40
NE GLEDAJU SAMO DEKOLTE Evo 3 stvari koje muškarci uvek primete kod žena, džabe se trudite, ne možete ih sakriti 09:04
PROČITAJTE TAJNE MUŠKE SIGNALE Uvek ovo rade kada im se sviđate - nisu ni svesni toga 12:40 Razonoda 0
MUŠKARCI NE MOGU DA IM ODOLE Najveće zavodnice na svetu uvek rade ove 3 stvari, tako drže partnere u šaci 20:02
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46