SUPLEMENTI ZA DUG ŽIVOT Mnogi se kunu u ove dodatke ishrani, a ne znaju šta se u njima krije, obratite pažnju 17:32
DORUČAK ZA DUGOVEČNOST JE HIT U SVETU! Stogodišnjaci jedu ovo svakog jutra i zato nikada nisu bolesni 10:53
IMA 101 GODINU I VEŽBA KAO DEVOJKA Preživela rat, rak i Kovid – a energiju duguje ovim dvema namirnicama 15:42
NOVA METODA HODANJA ZALUDELA SVET Dokazano podmlađuje organizam - evo u čemu je caka 15:20 Razonoda 0
REČI OVE BAKE (102) ODUŠEVILE SU I MLADO I STARO Sreća i dug život zavise od jedne jednostavne stvari 12:41
NAJSTARIJA ŽENA NA SVETU (116) OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI Jedno pravilo mi je produžilo život i donelo sreću 11:03
IMA 101 GODINU I SVAKI DAN IDE NA POSAO "Ne mogu da sedim kod kuće - umrla bih da ne radim" 09:50 Razonoda 0
ZATO ONI ŽIVE PREKO 100 GODINA Stručnjak otkrio koliko puta mesečno meso jedu ljudi koji najduže žive 11:41
U BRAKU SU 83 GODINE I ZVANIČNO SU BRAČNI PAR SA NAJDUŽIM STAŽOM Vitalni stogodišnjaci otkrili svoju tajnu -svakoga dana piju ovo piće 09:20 Razonoda 0
ŽIVEO JE 105 GODINA Za dugovečnost slavnog doktora bila su zaslužna ova pravila, jača su od genetike 17:31
SICILIJANSKA PRAVILA ZA DUG ŽIVOT Ljudi u ovom području imaju 5 jednostavnih navika, zbog njih su srećni i dugovečni 08:05
"VOLIM SVOJU ŽENU - JEDNOSTAVNO JE" Najstariji bračni par na svetu otkriva tajnu dugog života i ljubavi, jedne stvari nikad se ne odriču 13:51
ULJE ZA DUG ŽIVOT Eksperti toplo preporučuju vrstu koju Srbi obožavaju, dovoljne su 3 kašike dnevno 08:04
BAKA RUŽA IZ INĐIJE NA SVETU PETKU PROSLAVILA 99. ROĐENDAN Ovo je njena tajna dugog i srećnog života 14:34 Razonoda 0
ŽENA STARA 101 GODINU RADI ŠEST DANA NEDELJNO, NE MISLI O PENZIJI Otkriva četiri tajne koje je drže mladom i vitalnom – ovo morate da probate 12:09
ZABRINJAVAJUĆI PODACI Srbi žive sve kraće – jedan uzrok nas prati 10 godina, drugi se tek pojavio 10:16
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0