POTROŠILA JE MILIONE DA BI IMALA NAJTANJI STRUK NA SVETU Sada je šokirala priznanjem - "Bolno je, ali skidam korset samo kada se tuširam" 11:20 Razonoda 0
“MUŽ ME JE TUKAO, VARAO I ZVAO KRAVA MUZARA” Poznata lepotica prošla pakao, a svi su mislili da živi u bajci 12:50
EVO KAKO DANAS IZGLEDA MARIJA KOJU SU PRETUKLI U DUBAIJU: Moćnici joj polomili kičmu, preživela 5 operacija i ovo su DVE STRANE PRIČE (FOTO) 10:51 Vesti 0
"TERALI SU ME DA SE DROGIRAM I IMAM ODNOSE SA BIZNISMENIMA" Ispovest bivšeg Viktorijinog anđela, evo šta se dešava iza kulisa glamura! 18:35 Vip 0
ONA JE NASLEDNICA MILIJARDI I IZGLEDA KAO BOGINJA! Ipak, njen život je velika misterija, evo šta krije 11:48
MANEKENKA IZMISLILA OTMICU I SILOVANJE Potraga za njom trajala 39 sati, a onda usledio šok! 16:35 Vip 0
POGODITE KO JE MAJKA, A KO ĆERKA Čuvena glumica povela ćerku u provod, svi mislili da su sestre bliznakinje 19:02
SKANDAL NA ULICI ZAPALIO MREŽE Manekenka se skinula u minijaturni bikini, a reakcije prolaznika su urnebesne! (VIDEO) 21:30 Razonoda 0
POZIRALA U BIKINIJU NA -5, PA ZAVRŠILA U BOLNICI Poznata manekenka jedva preživela nakon "vrućeg izazova" u snegu (VIDEO) 17:22 Vesti 0
DEVOJKA LEONARDA DIKAPRIJA OBJAVILA FOTKU U TOPLESU Mankenka pozirala bez gornjeg dela kupaćeg kostima! (FOTO) 17:20 Vip 0
OD SIROMAŠNE KONOBARICE DO MILIJARDERSKE UDOVICE Ana je zavela 63 godine starijeg tajkuna, a kraj je bio TRAGIČNIJI nego što možete da zamislite 13:04 Razonoda 0
BILA JE NAJLEPŠA ŽENA DEVEDESETIH, MUŠKARCI SU JE OBOŽAVALI Danas ima 56 godina, nikada nije išla pod nož, evo kako izgleda 11:41
"NJENI ZUBI SU BILI U BIRKIN TAŠNI" Stravično svedočenje iz bolnice u koju je primljena unakažena Marija 06:00 Vesti 0
OGLASILA SE MARIJA KOJOJ SU U DUBAIJU SLOMILI KIČMU: Ustala iz kome i otkrila užase o kobnoj noći sa šeicima (FOTO) 06:00 Vesti 0
ISPLIVALI NOVI DETALJI UŽASA U DUBAIJU: Poznata imena muškaraca koji su Mariji slomili kičmu i ostavili je da umre (FOTO) 18:05 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46