CRNO-BELI UBEDLJIVI I U KRAGUJEVCU Partizan raspucan, debitovao Menig, Leković sprečio katastrofu (VIDEO)
FK Partizan

Posle sedam kola crno-beli su vodeći sa svih sedam pobeda, Partizan je u Kragujevcu pobedio Radnički 3:1.

Parni valjak cilja titulu, a zo to mu, za razliku od prošlih sezona, treba da ne kiksa na "malim utakmicama", a ovo je bila jedna od njih.

Test je odlično položen.

Početak nije bio baš najbolji, autogol Saničanina, ali onda je usledio evrogol Jojića, pa gol Holendera u finišu prvog dela, a onda je početkom drugog pogodio i Gomeš posle velike greške i tu je priči bio kraj.

Radnički (Kg) - Partizan 1:3 (1:2)

Strelac: 1:0 Saničanin (autogol) u 8, 1:1 Miloš Jojić u 38, 1:2 Filip Holender u 45, 1:3 Rikardo Gomeš u 48. minutu.

Kragujevac - Stadion: Čika Dača. Sudija: Stanko Ostraćanin. VAR sudija: Marko Ivković.

RADNIČKI (KG): Leković, Lakićević, Damjanac, Dragutinović, Varjačić (od 89. Ristović), Ilić, Vidović, Filipović, Trifunović (od 57. Burmaz), Mirić, Tomić (od 57. Kovinić).

PARTIZAN: Popović, Urošević, Saničanin, Vujačić, Živković, Zdjelar, Jojić (od 79. Šćekić), Marković (od 60. Menig), Holender (od 60. Natho), Gomeš (od 79. Lutovac), Jović (od 60. Terzić).

 

86. minut: Mirić sa leve strane zavrće loptu po zemlji u kazneni, prolazi ona pored golmana Popovića, ali Burmaz ne pruža nogu na vreme da je sprovede u praznu mrežu sa tri metra.

79. minut: Ušli su Šćekić i Lutovac. Probao je Lutovac iz daljine, odbranio je Leković.

75. minut: Šut Rikarda sa 11 metara iskosa, Leković brani sjajno, lopta u nastavku pogađa stativu. Napad je nastavljen, sa druge strane, šut Zdjelara posle utrčavanja, lopta je išla u malu mrežu, ali je opet sjajan bio Leković i odbranio.

73. minut: Ubačena lopta sa desne strane, svi su je promašili, pala je pred Kovinića, od praznog gola pogodio je prečku.

71. minut: Išao je Menig ka golu Radničkog, u noge mu se bacio golman Leković i sprečio gol.

62. minut: Spustio je Rikardo loptu u napadu ostalom štoperu Vujačiću, šut iz prve sa 12 metara, brani Leković.

60. minut: Trostruka izmena u Partizanu, ušli su Terzić, Natho i debitant Menig.

52. minut: Mirić je imao odličnu priliku, driblao je u kaznenom rivala, prvi šut mu je izblokiran, a kada je došao u još bolju poziciju poslao je loptu daleko od gola.

48. minut: Damjanac se poigravao u blizini kornera, dodao je loptu na grudi Markoviću, usledio je pas kapitena Partizana u kazneni ka Gomešu, jedan dribling na sedam metara i lagan mat, Radnički (Kg) - Partizan 1:3.

2. POLUVREME:

45+1. minut: Žuti karton dobio je Marko Mirić.

45. minut: Rođeni Kragujevčanin Filip Holender je dočekao svojim pet minuta. Sa desne strane umesto centaršuta šutirao je Živković, odbranio je Leković i odbio loptu, na sedam metara iskosa na nju je natrčao Holender i smestio je dijagonalom u mrežu, Radnički (Kg) - Partizan 1:2.

44. minut: Čekao je Holender na ivici kaznenog, kada je dobio loptu šutirao je iz prve. lopta je otišla metar iznad prečke.

42. minut: Na pola terena Rikardo okreće Damjanca koji ga ruši i dobija žuti karton.

38. minut: Nisu Kragujevčani uspeli da iznesu loptu, oteo je Vujačić na trideseta metara, odbila se do Jojića, sa 25 metara iskosa usledio je šut, dodirnuo je loptu golman Leković, ali je ona završila tamo gde se spajaju prečka i stativa, Radnički (Kg) - Partizan 1:1.

31. minut: Ubacio je Jojić, Marković šutirao glavom, lopta je u petercu pogodila igrača, crno-beli tvrde u ruku. Marković je potrčao za sudijom i počeo da ga vuče, Jović je u kontri s leđa oborio igrača Radničkog. Sudija Ostraćanin nije imao hrabrosti da im pokaže žuti karton.

27. minut: Rikardo je probao da dribla u kaznenom, uklizao je Damjanac i na sreću domaćih odneo loptu, ne i igrača.

15. minut: Nova prilika za Partizan, Rikardo je u kaznenom, ali sudija opet svira ofsajd.

8. minut: Proleteo je Varjačić po desnoj strani, ušao u kazneni, nabacio na ivicu peterca, a onda je Sničanin okrenuo glavio i potiljkom loptu smestio u svoju mrežu, Radnički (Kg) - Partizan 1:0.

5. minut: Pas za Rikarda u kazneni, sam je bio pred golmanom, loš šut, odbranio je nogama u padu Leković, uz to je sudija signalizirao ofsajd,

2. minut: Domaćin od starta pokušava dugim loptama.

1. POLUVREME:

Na ovom meču za Radnički debituje bivši igrač crno-belih Nemanja Tomić, koji je pre nekoliko dana stigao u Šumadiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Trener Partizana Aleksandar Stanojević opredelio se da meč krene sa dva napadača, Gomešom i Tomićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading