ODBOJKAŠICE PRED NOVIM IZAZOVOM Nema opustanja, na pobedu protiv Tajlanda
OSS

Srbija je ostvarila svih sedam pobeda u dosadašnjem toku SP, a trenutno je prva na tabeli grupe F sa 20 bodova. 

-Jedina smo ekipa koja nije poražena, ali baš zbog toga ne bi trebalo da se opustimo. Očekuju nas još dve utakmice u grupnoj fazi, a potom sledi četvrtfinale SP. Mislima smo već ka četvrtfinalu, ali moramo prvo da odigramo mečeve protiv Tajlanda i Turske. Atmosfera u ekipi je sjajna, a to je najbitnije - rekla je Lazovićeva, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).


Ona je priznala da su svi u našem timu iznenađeni pobedom Poljske protiv selekcije SAD-a.

-To niko nije očekivao. U suštini to nama ništa ne menja. Ako osvojimo prvo mesto igraćemo u četvrtfinalu sa četvrtim iz naše grupe. Videćemo ko će nam biti rival. Pratimo sve mečeve. Očekujemo mečeve protiv Tajlanda i Turske u pozitivnom raspoloženju - dodala je Lazovićeva. 

SRBIJA "GAZI" REDOM Naše odbojkašice upisale sedmu pobedu u nizu i plasirale se u četvrtfinale

Srbija će sutra od 15 sati igrati protiv Tajlanda. 

-Odbojkašice Tajlanda imaju drugačiji stil igre. Brze su i igraju dobru odbranu. Moratmo drugačije da pristupimo utakmici, jer napadaju sa svih strane. Bićemo spremni za ovaj duel i nadamo se pobedi - izjavila je Aleksandra Jegdić.

Naša selekcija je već obezbedila plasman u četvrtfinale SP, a eventualni trijumf protiv Tajlanda, Srbiji bi najverovatnije doneo prvo mesto u grupi.

Srbija će poslednji meč u grupi odigrati u subotu od 17.30 sati protiv Turske. 

Nada Gligorovic

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading