U susret trkačkom spektaklu Red Bull Show Run: Vodimo vas na mesto gde će se sve odigrati!
Red Bull Content Pool

Publika će imati priliku da prisustvuje dvočasovnom programu na Trgu republike sa početkom od 13h na kome će bolid RB7 ulicama grada voziti legendarni britanski vozač Formule 1 Dejvid Kultard, dok će nemački tandem Red Bull Driftbrothers prirediti uzbudljiv automobilistički drift šou, kao i Litvanac Aras Gibiježa, specijalista za ,,stunt ride’’, koji će na svoja dva stunt motorcikla vrelim gumama zagrejati beogradski asfalt.

Nezaboravni provod je zagarantovan, a mi vas vodimo na lice mesta da otkrijemo kako će sam događaj izgledati!

Šampionski bolid Sebastijana Fetela iz 2011. godine proći će trasom Studentski trg - Vasina - Trg Republike - Kolarčeva - Terazije i nazad. Centralna zona događaja biće na Trgu Republike, gde će publika moći da doživi jedinstvenu experience zonu i osveži se, a sa ove tačke će i sportski komentator Srđan Erceg uživo voditi program. Mobilna pit zona tima Red Bull Racing biće pozicionirana na pešačkom prelazu, odnosno samom početku Makedonske ulice. Na ovoj lokaciji nastupiće i Tijana Bogićević, srpska pop pevačica, koja će otvoriti događaj himnom ,,Bože pravde’’, kao i Dejan Petrović Big Band.

Za one najvatrenije ljubitelje brze vožnje koji žele da ovaj spektakl isprate na najbolji mogući način, obezbeđene su tri tribine koje će se nalaziti na različitim lokacijama i pružiti idealan ugođaj.

U susret trkačkom spektaklu Red Bull Show Run: Vodimo vas na mesto gde će se sve odigrati!

Red Bull Content Pool

 

Tribina na Trgu republike biće locirana u samom centru zbivanja Red Bull Show Run-a, gde će publika moći da vidi ulazak i izlazak bolida formule iz pit zone, kao i najveći broj prolazaka bolida F1 i drugih vozila koja će učestvovati na događaju. Dešavanja na drugim delovima trase publika će moći da prati na LED ekranu koji će biti postavljen pored Red Bull Racing pit zone. Ulaz na tribinu će biti sa platoa Trga republike.

Tribina u Kolarčevoj ulici nalaziće se na krivini, odnosno na raskrsnici Kolarčeve i Kneza Mihaila, postavljena paralelno sa ulicom na način da obezbeđuje najbolji mogući pogled na dešavanja na trasi. Posetioci će imati direktan pogled na deo Kolarčeve ulice u pravcu Trga republike, kao i na deo Terazija, u pravcu ka Terazijskoj česmi. Ulaz na tribinu će biti sa trotoara iza same tribine.

Treća tribina biće kod Terazijske česme, sa pogledom na Terazije, postavljena paralelno sa ulicom na način da obezbeđuje najbolju vizuru terazijskog dela trase.

BEZ RUKU, NA JEDNOM TOČKU: Ginisov rekorder 17. septembra u Beogradu!

Tribine na Trgu republike rasprodate su u rekordnom roku, zato ne propusti priliku da ovaj događaj učiniš jedinstvenim iskustvom i pratiš ga izbliza! Ulaznice za ostala tribinska mesta dostupne su putem tickets.rs.

Događaj je otvoren za javnost, a tribine čine samo 1% ukupnog gledališta. Sve informacije o samom događaju dostupne su putem vebsajta Red Bull Srbija, kao i preko Instagram stranice @redbullrs.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading