PAKUJ SVOJA S*ANJA, PUTUJEŠ U BUDIMPEŠTU! Oglasio se čuveni košarkaš nakon sukoba Džejmsa i  Stjuarta:  Bićeš testiran da budu sigurni da tvoje ponašanje nema veze sa drogom!
Printscreen Twitter

U toku utakmice, Džejms je nesportski udario Stjuart, iako mu se izvinio uz rečenicu da nije namerno, mmladi košarkaš je krenu u sukob s njim, a zatim je pojurio i Rasel Vestbruka koji je dobacivao igraču Detroita.

 

 

Posle haosa, na ovu temu se oglasio nekadašnji Ol Star košarkaš Gilbert Arenas.

- Hej brate, samo ću da budem realan s tobom. Pakuj sva svoja sr*nja, ubaci i zimsku jaknu i cipele jer ćeš da budeš trejdovan u Budimpeštu ili negde slično. Ne znam koliko krvi da imaš u oku, ne možeš da se tako zalećeš na 'kralja' pred TV kamerama. Sto odsto ćeš biti testiran na doping, samo da budu sigurni da taj bes nema veze sa drogom - napisao je on.

PAKUJ SVOJA S*ANJA, PUTUJEŠ U BUDIMPEŠTU! Oglasio se čuveni košarkaš nakon sukoba Džejmsa i  Stjuarta:  Bićeš testiran da budu sigurni da tvoje ponašanje nema veze sa drogom!

EPA/MICHAEL REYNOLDS

 

 

Arenas je naglasio da neke stvari uvek moraju da budu jasne.

- Verovatno nisi čitao šta piše u pravilima o pokušajima tuče u NBA ligi, ali ne napadač Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta nikad. Pod dva, ne napadaš ni Stefa Karija i Kleja Tompsona. Ako kreneš na njih, gotov si. Pod tri, samo dva tima na koja možeš da kreneš pesnicama su ona gde su Radžon Rondo i Kris Pol. Pod četiri, čekaj dok te okruže saigrači, a onda se ponašaj 'mangupski' (zbog publike) i prodaj to što radiš kao da je 'WWE'. To je to, srećno moj momče - rekao je on.

Ako neko zna nešto o incidentima u NBA ligi, to je svakako Gilbert Arenas. On je u sezoni 2009/10 bio suspendovan zbog unošenja pištolja u svlačionicu. Tom prilikom se naoružan se raspravljao sa saigračem o kockarskim dugovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading