IVANOVIĆ IZNENAĐEN TERMINIMA U ABA LIGI „Hoće da budu uspešni, a tako se ponašaju“
Foto: Promo/ABA liga/Podgorica/Filip Roganović

Crveno-beli su završili polufinalni posao protiv Budućnosti u dva meča i sada moraju da čekaju kraj te serije koja počinje tek u nedelju.

- Meni je čudno i nejasno. Jedna liga koja hoće da bude ozbiljna mora da ima kalendar na početku sezone i da se tačno zna kad se i šta igra. Ovde se sve pomera, stvar dogovora, valjda tako funkcioniše. Meni je čudno, ali 'ajde - izjavio je Ivanović.

Na pitanje da li duža pauza prija ili ne prija ekipi, iskusni stručnjak kaže:

- Kada se ima jedna pauza, kad nema utakmica kao što smo imali u Evroligi, to može biti i pozitivno i negativno. Dok se oporave to je pozitivno, a negativno je da se izgubi ritam. Ali dobro, pokušaćemo da gledamo sa pozitivne strane.

IVANOVIĆ IZNENAĐEN TERMINIMA U ABA LIGI „Hoće da budu uspešni, a tako se ponašaju“

ABA liga/Podgorica/Filip Roganović

 

Crnogorski trener kaže da je pobedom sa velikom razlikom njegov tim iskazao poštovanje prema Podgoričanima.

- Sad ću vam reći jednu stvar. Sa gledišta moje ekipe, a ne Budućnosti, to mora on da kaže. Mi smo bez obzira na razliku igrali maksimalno skoncentrisano, time smo pokazali respekt prema Budućnosti. Reći ću zašto. Ja sam kao igrač počeo od najmanje lige, a igrao sam Evroligu. Imao sam priliku da igramo protiv velikih igrača i onda oni igraju 50 ili 30 odsto i dobiju nas 15 ralzike. Ali posle svake te utakmice nisam mogao da imam poštovanje prema tim igračima. Onda smo igrali sa najboljima, dođu i dobiju nas 40 razlike, ja sam ih poštovao. Svaka čast. To je bio naš pristup večeras, u svakom momentu smo igrali 100 odsto - kazao je Ivanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading