OD BOLOVA NISAM MOGAO NI DA SEDIM Bivši reprezentativac objavio kraj karijere, otkrio pakao koji je prolazio zbog povreda
Printscreen

- Mogu svima da kažem da sam završio fudbalsku karijeru, okrećem se novim stvarima. Došao je kraj, mislim da je bilo dosta od mene, uživao sam i idemo u neke nove pobede - rekao je Obradović u podkastu "Alesto".

Nastavio je u istom ritmu.

- Pomislio sam – dovoljno je. Bilo je svega, bilo je jako turbulentno, ljudi koji me znaju i prate znaju kako je moja karijera išla. Mnogo je tu bilo i povreda i to je sve uticalo da u septembru, oktobru okrenem svog agenta i kažem mu da je gotovo. Nemoj više da mi tražiš klub, ne mogu ovo više da izdržim. Hoću da vodim neki miran, normalan život, a svaki dan da se budim sa nekim bolovima ne mogu, sve ima svoju granicu. Tog momenta je sve stalo, okrenuo sam se drugim stvarima, fokusirao sam se na porodicu. Veruj mi, sloboda. Uživam - rekao je levi bek. 

PARTIZANOV NOVI BISER Dobio šansu iznenada, pokazao da može da bude sledeća velika stvar iz Humske

Najviše ga je mučila povreda leđa.

- Problem sa leđima je nastao baš na početku karijere sa 19 godina i onda mi se to dešavalo na tri-četiri godine. Onda sam ušao u kontinuitet posednje dve godine da se bol javlja na tri-četiri meseca.  Poslednju godinu u karijeri bukvalno godinu dana su me bolela leđa. Radio sam tri-četiri meseca sa Aleksandrom Dejanovićem i sada funkcionišem normalno, pošto do juče nisam mogao ni da sedim, a kamoli da trčim i igram fudbal. Sada mogu da se opustim i da uživam - ispričao je Obradović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading