PA, ŠTA SAD? Mitrović poslao jaku poruku, pa otkrio da li je spreman
Tanjug/Ap

- Nije se završilo kako smo želeli, izgubili smo utakmicu. Sigurno razočaranje, nismo ostvarili pobedu, ali idemo dalje. Sve zavisi od nas. Da se oporavimo i da se pripremimo za te dve utakmice - rekao je Mitrović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Mislim da je rano za neke analize, ali sa terena je falilo te neke malo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog poluvremena i početak drugog poluvremena. Gubili smo neke lopte koje ne bi smeli. Gol je visio u vazduhu, nismo uspeli da se izdignemo imali smo neke polu-šansice ali nismo bili opasni kao što znamo da budemo.

PIKSI POBESNEO Selektora nikada nismo videli ovakvog, bacio sve sa sebe (VIDEO)

Otkrio je i koliko je spreman.

 Kad sam ovde znači da sam zdrav. Da sam fizički najbolje nisam, jer nisam dugo igao. Ali sam zdrav.

Sledeći je Kamerun.

- Šta sad? Pa šta ti misliš šta sad? Sigurno je da idemo na pobedu, videćemo šta će se desiti. Zavisićemo od drugih rezultata. Izgubili su i oni, a da nisu i oni bi išli na pobedu.

Selektor je zamerio igračima da nisu trčali.

-  Ne da nismo trčali, fizički smo pali, nismo imali dobar pritisak na loptu, pogotovo mi napadači gore. Možda je to razlog tih neigranja u poslednjih mesec dana i ja i Duci i Kostić je falio, ali mislim da smo sigurno pali fizički, nismo imali pritisak na lopti, povlačili smo se sve dublje i gol je visio u vazduhu. Nismo bili opasni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading