PAUNOVIĆ IZ MEKSIKA ZA ALO: Ponosan sam na moje “orliće” u Kataru!
EPA/TANNEN MAURY
PAUNOVIĆ IZ MEKSIKA ZA ALO: Ponosan sam na moje “orliće” u Kataru!

EPA

 

Srpski trener Veljko Paunović nedavno se upustio u novu avanturu u trenerskom poslu. On je prihvatio ponudu meksičkog kluba Čivas iz Gvadalahare i tako može se reći iznenadio srpsku javnost.

Za naš portal bivši fudbaler Partizana javio se sa kratkom izjavom povodom angažmana na drugom kraju sveta.

- Bora Milutinović, koji je radio kao trener u ovoj državi, mi je bio velika inspiracija i savetnik po pitanju ovog posla. Ne bih mnogo pričao o Meksiku, otom potom.

On se osvrnuo i na ovogodišnje Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru na kojem se nalaze čak osmorica “orlića” iz generacije 2015. (Sergej Milinković Savić, Vanja Milinković Savić, Miloš Veljković, Predrag Rajković, Srđan Babić, Nemanja Maksimović, Andrija Živković, Marko Grujić) kada su postigli, za sada, najveći uspeh kada je reč o srpskom fudbalu i reprezentaciji - postali su prvaci sveta u mlađoj kategoriji.

- Mnogo mi je drago za grupu momaka koji su izborili svoje mesto u prvom timu reprezentacije. Svakako očekujem i znam da će momci dati sve od sebe, ponosan sam na njih. Nadam se najboljem mogućem ishodu.

Veljkov put posle Novog Zelanda

Posle velikog uspeha 2015. na Novom Zelandu i osvajanja titule za fudbalere do 20 godina, Veljko Paunović je preuzeo ekipu Čikago Fajera (2015-2019), potom britanskog Redinga (2020-2022), a zatim sada i Čivas u Gvadalahari.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading