SELEKTORI POLAKO ČUPAJU KOSU Katar je sve bliže: Neke zvezde su već "pokosile" povrede, a ovi igrač se trkaju sa vremenom
EPA

Nije lako igračima... Iz sezone će na Svetsko prvenstvo, a iz dana u dan stižu loše vesti. Nižu su povrede i već sada je jasno da neke velike zvezde neće moći da igraju.

Poslednji primer je Dijogo Žota koji bi najverovatnije bio starter u reprezentaciji Portugala, međutim povreda na susretu protiv Mančester sitija izbacila ga je iz tima na nekoliko nedelja. U pitanju je ozbiljnija povreda lista koja ne zahteva operaciju, ali je dovoljno komplikovana da Žota neće moći da pomogne Fernandu Santošu.

SELEKTORI POLAKO ČUPAJU KOSU Katar je sve bliže: Neke zvezde su već

EPA-EFE/VASSIL DONEV

 

 

Čini se da je u Engleskoj najžešći ritam tako da su i dvojica igrača Čelsija ispala iz kalkulacija za Svetsko prvenstvo. Francuska će morati da brani titulu bez Ngoloa Kantea, koji je obnovio povredu i posle operacije neće igrati još četiri meseca, dok je jedan od najboljih engleskih fudbalera Ris Džejms povredu kolena zaradio na meču Lige šampiona protiv Milana. Najmanje sedam nedelja neće izlaziti na teren, što je znak i za Gareta Sautgejta koji srećom ima i druga rešenja na desnom boku poput Tripijera, s tim da su Aleksander-Arnold i Voker na putu da se oporave od povreda.

Na Svetskom prvenstvu nećemo gledati ni Paula Dibalu u dresu Argentine, pošto je fudbaler Rome "pokidao" mišić kvadricepsa tokom izvođenja jedanesterca na meču Rome.

SELEKTORI POLAKO ČUPAJU KOSU Katar je sve bliže: Neke zvezde su već

EPA-EFE/Piroschka Van De Wouw

 

 

Sudbina se ružno poigrala i sa njegovim saigračem Žoržinjom Vajnaldumom koji je pokidao ukrštene ligamente i neće nastupiti za Holandiju u Kataru, a neće biti ni Ronalda Arauha (Urugvaj), Marka Rojsa (Nemačka), Artura (Brazil), Raula Himeneza (Meksiko), Kalvina Filipsa (Francuska)...

DRAMA U ŠVAJCARSKOJ Izvrnuo je zglob, da li će moći da igra na Svetskom prvenstvu?

Postoji i grupa igrača koji su neizvesni za nastup na Svetskom prvenstvu i to se pre svega odnosi na Anhela di Mariju (Argentina) i Pola Pogbu (Francuska), a jasno je da bi to bio veliki udarac za njih ako od lekara čuju "ne".

Do početka turnira je mesec dana, igraće se u paklnom tempu, a selektori čupaju kosu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading