PROŠAO KROZ PAKAO Poznati fudbaler se suočio sa maskiranim pljačkašima, sačekali ga ispred kuće sa uperenim pištoljima
EPA/Peter Powell

Poznati napadač Pjer-Emerik Obamejang opljačkan je prethodne noći u svojoj kući u Kasteldefelsu kod Barselone, nakon što se vratio sa utakmice protiv Real Valjadolida (0:0) u kojoj je čitav meč presedeo na klupi.

Prema pisanju "El Paisa", Obamejanga su dočekali maskirani provalnici koji su ga tom prilikom navodno i pretukli. Kod sebe su imali i pištolje koje su uperile u zvezdu Barselone, dok su kod njih bile i gvozdene šipke, međutim nema potvrde da je upravo ovim predmetima Obamejang i dobio batine. 

Nezvanično, sve se dogodilo oko jedan sat iza ponoći, a u njegovu vilu su "preko bašte" upala najmanje četvorica oružanih napadača, prenose španski mediji.

TRADICIJA, JEDINSTVO I HRABROST Promocija novog dresa fudbalske reprezentacije Srbije inspirisan istorijskim uspehom zlatnih "orlića" (FOTO)

Obamejang je napadnut pred ženom i drama se okončala pošto im je otvorio sef u kome drži nakit, a sa ukradenom robom pobegli su u belom Audiju A3. Odmah posle toga je Gabonac pozvao policiju koja istražuje čitav slučaj i "češlja" teren kako bi pronašla provalnike.

Fudbaleri su sve češće mete provalnika, posebno u Španiji, pošto je u poslednjih nekoliko godina više fudbalera Barselone, Atletika i Reala opljačkano.

Ono što je bizarno je da su ovo verovatno poslednji dani Pjer-Emerika Obamejanga u Barseloni pošto se sprema njegov povratak u Englesku. Navodno je Čelsi blizu dogovora sa Gaboncem, a sada se u čitavu priču umešao i Mančester junajted koji bi želeo da ga dovede na "Old Traford".

Videćemo da li će drama sa provalnicima ubrzati čitav proces, pošto je Barselona odlučila da ga "precrta" zbog velikih finansijskih problema i njegove ogromne plate. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading