RONALDO VAN KONKURENCIJE, A LJUDIMA JE PROBLEM Legenda "crvenih đavola" brutalno odgovorila kritičarima Portugalca
Tanjug/Ap

Sjajan učinak Portugalca još više dobija na značaju ako se zna da su Totenhem i Arsenal, direktni rivali Crvenih đavola za poziciju broj četiri i plasman u Ligu šampiona, poraženi u subotu od Brajtona, odnosno Sautemptona. 

Ronaldo je u subotu odigrao svoju najbolju utakmicu od kada se vratio u Junajted, a engleski mediji prenose i da je het-trikom osigurao dodatne bonuse iz ugovora. Naime, za tri pogotka na jednoj utakmici Portugalac zaradi 100.000 funti, a time što je prešao brojku od 20 pogodaka u sezoni dobio je i dodatan bonus od 750.000 funti.

DUCI BRILJIRA U SERIJI A Srbin osim što pruža maestralne partije, postavlja i brojne rekorde (VIDEO)

RONALDO VAN KONKURENCIJE, A LJUDIMA JE PROBLEM Legenda

EPA

 

U ugovoru piše i – kada pređe granicu od 20 postignutih golova za svaki sledeći će inkasirati odatnih 100.000 funti.

Uprkos tome što je iskusni fudbaler najbolji strelac Junajteda ove sezone mnogi bivši igrači i analitičari tvrde da je njegov povratak na „Old Traford“ zapravo veliki promašaj. Tim ljudima obratio se Rio Ferdinand, legendarni defanzivac kluba. 

-Ronaldo je najbolji strelac Junajteda, bez konkurencije, a neki tvrde da je on problem? Zaista? - poručio je Ferdinand.

Mančester Junajted je posle 32 kola na deobi pete pozicije sa Arsenalom, dok četvrtoplasirani Totenhem ima tri boda više.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading