MANČESTERI SLAVILI Prvenac Arsenala, pocrveneo Antonio (VIDEO)
EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom terenu Njukasl 4:1 na meču obeleženom povratkom Kristijana Ronalda na Old Traford posle 12 godina.

Portugalac je novi debi za Junajted ulepšao sa dva pogotka. Prvi je postigao u poslednjim sekundama prvog poluvremena kada je natrčao na odbijenu loptu, a drugi u 62. posle kontre i dodavanja Šoa. Havijer Mankiljo je pre toga izjednačio u 56. minutu.

Pobedu Junajteda potvrdili su Bruno Fernandeš u 80. i Džesi Lingard u 92. minutu. Asistent kod oba pogotka bio je Pol Pogba, Francuz već ima sedam asistencija u novoj sezoni.

Gradski rival Mančester Siti je u gostima savladao Lester 1:0, a jedini gol na meču postigao je Bernardo Silva u 62. minutu.

Minimalnim rezultatom slavio je i Arsenal na svom terenu protiv Noriča. Pobednički gol postigao je Pjer Emerik Obamejang u 66. minutu. Ovo je prvi gol i prvi bodovi Tobdžija u novoj sezoni.

Vulverhempton je u gostima pobedio Votford 2:0. Prvo je Francisko Sieralta postigao autogol u 74. minutu, konačan rezultat postavio je Hičan Hvang u 83. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Brajton je golom Trosaara u 90. minutu pobedio novajliju u ligi Brentford 1:0.

Sautempton i Vest Hem su odigrali 0:0. U 95. minutu napadač Majkl Antonio dobio je crveni karton.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading