ONI SU DOSTUPNI - ZA DŽABE! Srpski fudbaleri bez kluba, da li će Zvezda i Partizan iskoristiti šansu?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Prelazni rok u Superligi Srbije traje do 15. septembra, međutim, do večeras u ponoć je rok za registraciju igrača za evropska takmičenja, pa je jasno da će Crvena zvezda i Partizan u narednim satima završiti poslove koje su planirali.

Ostali klubovi će imati još više od 10 dana da "pokrpe rupe", a na tržištu je još prilično interesantne "robe". Mi ćemo se pozabaviti domaćim fudbalalerima koji bi možda mogli da se vrate na "Marakanu" ili u Humsku.

Kada se pogleda defanzivna linija, opcija ima na pretek. Sigurno da su najbolje, a besplatne Slobodan Rajković koji je nedavno završio saradnju sa Lokomotivom iz Moskve. Iskusni štoper dovodio se u vezu pre nekoliko meseci i sa Zvezdom i sa Partizanom.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pored njega tu je Vladimir Golemić (Krotone), kao i Aleksandar Pantić, nekadašnji defanzivac crveno-belih.

Kada govorimo o veznom redu, jasno je da tu Marko Marin nema konkurenciju. Miljenik "delija" još uvek nema klub. Pominjao se odlazak u AEK kod Vladana Milojevića, ali od toga nije bilo ništa.

EPA

 

U samom špicu je situacija prilično jasna. Petar Škuletić i Aleksandar Prijović su najbolje opcije. Nakon što se rastao sa Monpeljeom, Škuletić je bio već viđen u Humskoj, ali (bar za sada) do saradnje nije došlo, dok je Prijović bio na korak do Zvezde.

Možda još uvek nije jasno za reakciju "večitih"?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading