ZVEZDA SE BORI ZA PROLEĆE U EVROPI Rodić pred meč sa Mađarima: U dobrom raspoloženju čekamo utakmicu protiv Ferencvaroša
FK Crvena zvezda

-Dočekujemo utakmicu protiv Ferencvaroša u dobrom raspoloženju. Odigrali smo izuzetno kvalitetan meč protiv mađarske ekipe prošle nedelje, bili konkretnija ekipa, znali šta želimo i još jednom dokazali da smo najjači kada je najteže - rekao je Rodić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u četvrtak ekipi Ferencvaroša, u utakmici četvrtog kola Grupe H Lige Evropa.

Zvezda je u prošlom kolu na svom terenu ubedljivo pobedila mađarsku ekipu sa 4:1.

Na tabeli Grupe H vodi Ferencvaroš sa šest bodova, druga je ekipa Monaka sa istim učinkom, treći je turski Trabzonspor sa tri boda, a isti broj bodova na četvrtom mestu ima Zvezda. 

SVE JE POZNATO Evo kada Partizan i Zvezda igraju odložene mečeve u Superligi

Odbrambeni igrač Zvezde istakao je da je ekipa u prošlom meču pokazala zajedništvo i timski duh.

-Ekipe u grupi nas do te utakmice nisu upoznale, naše mogućnosti i snagu, međutim sada se situacija promenila. Grupa je izuzetno izjednačena, devet bodova je još uvek u igri. Nastavljamo po planu, spremamo utakmicu po utakmicu, prva je protiv Ferencvaroša, idemo po drugu uzastopnu pobedu u Ligi Evrope - dodao je levi bek.

Rodić je rekao da je svestan velikog interesovanja navijača za meč u Budimpešti, ali i dodao da je broj ulaznica ograničen (1.000).

-Pre utakmice protiv Ferencvaroša koja se igrala na 'Marakani', imali smo cilj da ostvarimo pozitivan rezultat i zaslužimo podršku publike. Priredili smo im veče za pamćenje, videlo se koliko im je bilo drago što su ponovo videli ekipu u najboljem svetlu. Mnogo će nam značiti podrška u Budimpešti, kako bismo nastavili dobar niz i borbu za evropsko proleće - zaključio je Rodić.

Utakmica između Ferencvaroša i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading