"DELIJE" POZIVAJU NAVIJAČE NA FINALE Dođite u "Pionir" da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje
Alo, Marko Metlaš

Prva utakmica na programu je u petak u 19h u hali "Aleksandar Nikolić" a najvatreniji navijači crveno-belih, poznatiji kao "Delije", pozvali su sve navijače Zvezde da podrže klub u borbi za titulu šampiona Srbije. 

Zvezda je do finala stigla pobedom nad Megom 2:1 u seriji, dok je FMP do borbe za trofej došao bez utakmica u polufinalu jer je Partizan odustao od takmičenja. 

MITROVIĆ OTKRIO RAZLOG LOŠE FORME "Teško je posle svega"

Sada nam predstoji finale i Delije su iskoristile šansu da pozovu navijače da dođu u što većem broju.

-Delije, naš košarkaški klub sutra počinje finalnu seriju domaće lige. Na prve dve utakmice polufinala, ko god da je bio, nije mogao da ode kući nezadovoljan i pobedama kluba i navijačkim izdanjem Severa. Odlična energija, dobro navijanje i samo je brojnost falila da to bude onako kako mi zamišljamo praćenje našeg košarkaškog kluba", stoji u pozivu i dodaje se:

-Zato pozivamo sve da u petak od 19 časova dođete u Pionir i da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje. Od 2009. godine je tim, koji nije smeo da igra takmičenje ove godine, ispred nas po broju nacionalnih titula. Prošle godine smo ih stigli, a ove godine je vreme da stvari vratimo na svoje mesto! Petak, 19 časova, Pionir. Ulaz je besplatan - piše u saopštenju Delija. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading