OVA UTAKMICA TRAŽI MAKSIMALAN OPREZ! Radonjić pažljiv pred meč sa Mornarom!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crveno -beli su utakmicom u Evroligi započeli novi naporan mini ciklus u kome će u kratkom vremenskom periodu odigrati četiri utakmice, od toga dve u duplome kolu Evrolige sa Monako i Armanijem na gostujućim terenima.

Trener Dejan Radonjić i ekipa bore se sa novim problemima, pošto sada nakon povratka Lazića i Cirbesa, neće imati Nikolu Ivanovića koji se u petak na jutarnjem treningu nije osećao dobro i odmah je izolovan pa neće putovati sa ekipom u Bar.

Biće ovo 13. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju, za sada skor je 11-2 za crveno-bele, ali su u prošlosti dva tima igrala neke vrlo neizvesne i kvalitetne utakmice.

Trener Dejan Radonjić oprezan je pred duel sa Mornarom.

- Ekipa Mornara sigurno traži posle starta sezone pobedu u regionalnom takmičenju. Dolazak i angažovanje Mozlija je još jedan podatak da žele da igraju značajniju ulogu u ligi u kojoj imaju značajnu ulogu već godinama, i poprave utisak sa početka sezone. Samopouzdanje im sigurno podiže i pobeda u Evropi koju su izborili tokom nedelje. Ova utakmica traži maksimalan oprez jer je u Baru uvek bilo teško igrati. Imamo kadrovskih problema, ne samo gledajući odsustvo pojedinih igrača, već i zbog toga što pojedini igrači koji su u sastavu i dalje nisu najspremniji. Moraćemo da odigramo jako borbeno i generalno jako dobro kako bi došli do pobede u Baru - rekao je trener crveno belih.

ormacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading