DA LI JE U PRAVU? Amerikanac posle poraza od Albe iznenadio sve navijače Zvezde
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je neočekivano poražena kod kuće od Albe, u utakmici koja je delovala "unapred dobijena", ali su gosti iz Nemačke uspeli da slave u hali Aleksandar Nikolić posle velike borbe.

 

Nejt Volters je svestan da Zvezda nije smela da napravi kiks protiv neuporedivo slabijeg rivala, mada se mora istaći da su crveno-beli bili ophrvani kadrovskim problemima. 

- Težak poraz, trebalo je da dobijemo meč pred našim navijačima. Jurili smo ih sve vreme, nismo uspeli da ih stignemo. Moramo da igramo mnogo bolje i da izvučemo pouke. Svaki tim ima probleme sa povredama i drugi su u takvim problemima, imamo dovoljno igrača, moramo da igramo mnogo bolje. Čeka nas još utakmica, što znači da ćemo imati šanse da se iskupimo - izjavio je Volters posle šestog poraza Zvezde od Albe u poslednjih sedam okršaja

Amerikanac je istakao da mu je posebno krivo što je Zvezda poražena u izvanrednom ambijentu i pred velikom podrškom navijača.

- Trener traži da budem agresivan, trudim se, žao mi je što nismo pobedili pred ovim navijačima. Lepo je videti ih i lepo je što su ovde. Ambijent je bio sjajan, krivo mi je što nismo bili bliži pobedi - zaključio je Volters.

Zvezda posle pet kola u Evroligi ima skor od dve pobede i tri poraza i nalazi se na 11. mestu, a već za tri dana putuje u Monako, koji je u negativnoj seriji od tri izgubljene utakmice. Prethodno će u nedelju put Bara gde je očekuje meč ABA lige protiv posrnulog Mornara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading